Autodude

Autodude är ett svenskt företag som specialiserar sig på bilvårdsprodukter och ägs av Handshake Sweden AB. Företaget grundades 2015 i Finland och har sedan dess expanderat till Sverige, Norge och Danmark. Med ett eget lager i Stockholm och ett centrallager i Åbo, Finland, har Autodude skapat en effektiv distributionskedja för snabba och pålitliga leveranser.

Visa butik Omdömen
Elin Bäcklund

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

En pålitlig partner för bilvård i norden

Välkommen till Autodude, den pålitliga partnern för högkvalitativa bilvårdsprodukter i Norden. Autodude.se ägs stolt av Handshake Sweden AB och har etablerat sig som den ledande bilvårdsbutiken i regionen. För dem som söker en omfattande och pålitlig resurs för bilvårdsbehov, är Autodude den självklara partnern som kombinerar kvalitet och expertis.

Expertis och omsorg om produktutveckling

Autodude strävar efter att inte bara erbjuda ett brett sortiment av bilvårdsprodukter utan också att vara en källa till expertis och innovation. Medarbetarna är inte bara säljare, utan också entusiaster som aktivt testar och utvärderar nya produkter. Autodude arbetar nära sina leverantörer för att säkerställa att sortimentet är på den teknologiska och kvalitativa framkanten, vilket ger kunderna tillgång till de senaste och bästa produkterna inom bilvård.

Enkel och trygg shopping upplevelse

Autodude erbjuder en enkel och trygg shoppingupplevelse genom flera betalningsalternativ som inkluderar Klarna, Swish, banköverföring och de mest använda konto- och kreditkorten. För företagskunder finns även Klarna-faktura tillgänglig. Med alternativ som hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen strävar Autodude efter att göra shoppingen så bekväm som möjligt för sina partners.

Snabb och tillförlitlig leverans 

Autodude prioriterar snabba och pålitliga leveranser. Beställningar som görs före kl. 13 behandlas vanligtvis och skickas samma dag, med målet att leverera inom 1-2 arbetsdagar. Autodude förstår vikten av att överträffa kundens förväntningar och strävar alltid efter att erbjuda den snabbaste och mest tillförlitliga leveransen möjligt.

Strategiska lager för snabba leverans

Med en imponerande lagerlokal i Farsta, södra Stockholm, på över 3000 kvm, fungerar Autodudes lager som navet för ett effektivt distributionsnät. Detta möjliggör inte bara smidig lagring av stora volymer utan också snabba och pålitliga leveranser till kunder över hela Norden. Med ett centrallager i Åbo, Finland, är Autodude rustade för att möta och överträffa branschstandards.


Ursprung från Finland till norden

Autodude har sina rötter i Finland och grundades 2015. Sedan dess har företaget expanderat till att omfatta Sverige, Norge och Danmark, stärkandes sin position som den främsta destinationen för bilvårdsentusiaster i Norden. Med ett engagemang för mångsidighet och hög kvalitet, är Autodude partnern som förstår och möter kundernas behov.

Handshake Logga

Handshake Sweden AB

Autodude är en del av Handshake Sweden AB, en organisation med rötter från Finland som har etablerat en stark närvaro i Norden sedan 2013. Specialiserade på belysning och bilvårdsprodukter, strävar Handshake efter att erbjuda marknaden produkter av högsta kvalitet från de mest pålitliga varumärkena. Handshake Sweden AB är även ägare för det populära shoppen Valostore där dom säljer pannlampor, extraljus mm. Besök deras E-handelsbutiker www.valostore.se och www.autodude.se för att se erbjudande avf det breda sortimentet och dra nytta av deras gemensamma expertis.


Kundnöjdhet i fokus

Autodudes främsta mål är att se till att varje kund är 100% nöjd med sitt köp. Med ett generöst öppet köp och fri retur, strävar Autodude efter att skapa en kundupplevelse som är trygg och tillfredsställande för varje partner.

Garanti och returpolicy från Autodude

Autodude värderar kunder och strävar efter att erbjuda en smidig och flexibel retur och ångerrätt. Med en generös period på 60 dagar ges möjlighet att returnera oanvända produkter utan extra kostnad inom denna tidsram. Vänligen notera att om produkten har använts eller plomberingen har brutits, förbrukas ångerrätten. Det är viktigt att påpeka att varje order måste hämtas ut från utlämningsstället, även om avsikten är att returnera den. Att avstå från att hämta ut en order anses inte vara en giltig ångerrätt.

Viktiga punkt för returer

 • Endast kompletta produkter och produktpaket är berättigade till retur. Delar av en produkt eller ett produktpaket kan tyvärr inte returneras eller bytas ut separat.
 • Innan du skickar tillbaka något, vänligen ta kontakt med Autodudes kundtjänst för att säkerställa en smidig hantering av retur eller byte.
 • Autodude strävar efter att behandla returer och byten så snabbt som möjligt och kommer normalt att återbetala köpeskillingen inom några dagar till det konto de ursprungligen betalades från, dock senast inom 30 dagar.

Produktbyte

För enkel och effektiv process vid produktbyte följ dessa steg:

 1. Returnera varan enligt de givna instruktionerna längre ned på sidan.
 2. Gör en ny beställning för den önskade produkten.
 3. Kontakta Autodudes kundtjänst med det nya ordernumret så kommer eventuella extra fraktavgifter att åtgärdas.

Du har möjlighet att byta ut en eller flera produkter i din beställning, och vid retur av hela beställningen kommer eventuell fraktavgift att återbetalas.

För att returnera produkter

 1. Kontrollera att varan är i nyskick och säljbar.
 2. Kontakta Autodudes kundtjänst för att få en fraktsedel och retursedel.
 3. Fyll i retursedeln och packa varorna i originalförpackningen.
 4. Placera produktförpackningarna i en kartong för att undvika skador under frakten.
 5. Skicka returpaketet med retursedeln till närmaste Postnord eller DHL-serviceställe.

Autodude strävar efter att behandla returer inom 2-3 vardagar när det inte är högsäsong. 


Autodude omdöme

Beställning hanteras snabbt och effektivt, och man imponerades av den snabba leveransen. Produkterna lever upp till förväntningarna och är av hög kvalitet.

Det är dock värt att notera att denna upplevelse kan variera från andra, och det är alltid klokt att läsa olika recensioner för att få en mer nyanserad bild av Autodude.se.

Trustpilot

Ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5 stjärnor baserat på 50 recensioner. Med en varierad fördelning av betyg.

I positiva recensioner framhävs fördelar som snabb leverans, högkvalitativa produkter och en smidig returprocess. Å andra sidan har vissa kunder uttryckt missnöje över bristande kommunikation, problem med lagerstatus och utmaningar med kundservice.

Autodude Trustpilot omdöme

Google

Ett genomsnittligt betyg på 4.5 av 5 stjärnor baserat på 400 recensioner. Med en varierad fördelning av betyg med många positiva.

Kunder hyllar Autodude.se för deras oslagbara produktkvalitet och priser. Många har uttryckt positiva för den fantastiska servicen och blixtsnabba leveranser, vilket har gjort dem till en pålitlig favorit inom bilvårdsprodukter. Däremot har några få kunder stött på utmaningar, inklusive felaktiga produkter och svårigheter att nå kundtjänsten, vilket återspeglas i några enklare recensioner med färre stjärnor. Trots detta fortsätter Autodude.se att leverera överlägsen kvalitet och engagerande kundservice till de flesta kunder.

Autodude Omdöme


Sammanfattning av Autodude

Autodude är den pålitliga partnern för högkvalitativa bilvårdsprodukter i Norden och ägs stolt av Handshake Sweden AB. Med överlägsna strategiska lager i Farsta, södra Stockholm, och Åbo, Finland, levererar Autodude snabbt och tillförlitligt till kunder över hela regionen.

Deras dedikation till produktutveckling och expertis gör dem till en ledande kraft inom bilvårdsbranschen. Genom enkel och trygg shopping samt olika betalningsalternativ, inklusive Klarna, Swish, banköverföring och kreditkort, strävar Autodude efter att erbjuda en bekväm köpupplevelse.

Snabb och pålitlig leverans är deras prioritet, och beställningar behandlas vanligtvis samma dag, med målet att leverera inom 1-2 arbetsdagar. Ursprungligen från Finland, grundades Autodude 2015 och har sedan dess expanderat till att omfatta Sverige, Norge och Danmark.

Autodude är en del av Handshake Sweden AB, specialiserade på belysning och bilvårdsprodukter. Deras övergripande mål är att säkerställa 100% kundnöjdhet, vilket de strävar efter genom generösa retur- och ångerrättsvillkor.

Recensionerna för Autodude varierar, med övervägande positiva betoningar på snabb leverans, högkvalitativa produkter och en användarvänlig shoppingupplevelse. Enstaka utmaningar nämns, inklusive felaktiga produkter och svårigheter att nå kundtjänsten, vilket resulterar i några enklare recensioner med färre stjärnor. Trots detta fortsätter Autodude att leverera överlägsen kvalitet och engagerande kundservice till de flesta kunder och har etablerat sig som en pålitlig destination för bilvårdsentusiaster i Norden.

Våra ord om Autodude

Autodude.se har kontinuerligt levererat en förstklassig upplevelse när det gäller deras bilvårdsprodukter. Genom snabba leveranser och högkvalitativa produkter har de inte bara uppfyllt förväntningarna utan överträffat dem.

4

av

5

Kundtjänst

Autodude kundtjänst

Autodude har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras tjänster och produkter. 

Telefon:

08-409 08 901
Måndag-fredag kl 08:00-17:00
Lunchstängt 12-13

E-post:

[email protected]

Öppettider:

Måndag-fredag: 08:00-17:00
Lunchstängt 12-13

Öppettider butik:
Måndag-fredag: 10:00-17:00
Lördag: 10:00-13:00


Besöksadress: 

Fryksdalsbacken 38

123 43 Farsta


Administration:

Handshake Sweden AB

Org.nr: 556974-8238

Trustpilot
50 kundomdömen