Bythjul

Bythjul.se har ett av Nordens största utbud av däck och fälgar. Med hjälp av kundens registreringsnummer förenklar företaget processen att hitta rätt produkter. Bythjul.se erbjuder hemleverans, leverans till verkstad och "Order and Pick Up Point". Välkomna till Bythjul.se, en av Nordens största aktörer för däck och fälgar online!

Visa butik Omdömen
Tim Karlsson

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Om Bythjul.com

Sedan 2002 har Bythjul.com erbjudit prisvärda däck och fälgar från pålitliga leverantörer som upprätthåller höga standarder. Företaget strävar alltid efter att erbjuda sina kunder de mest konkurrenskraftiga priserna.

Bythjul.com har varit online sedan 2002 och har kontinuerligt strävat efter att vara ledande när det gäller leveranstider, sortiment och användarvänlighet. Med ett stort lager på över 100 000 artiklar kan företaget snabbt montera och leverera en betydande del av sitt sortiment. Filialer har även etablerats i Finland och Norge sedan våren 2007. Med över 25 anställda och en omsättning över 500 MSEK har Bythjul Norden AB sitt huvudkontor i Stockholm och hanterar lagring samt montering/balansering i distributionscentret i Stockholm.

Bythjuls kundtjänst, bestående av experter på företagets produkter, arbetar på huvudkontoret i Stockholm och erbjuder kundsupport på svenska, norska, finska och engelska. Som pionjärer inom online försäljning av däck har företaget etablerat sig som en av de mest framstående aktörerna i Sverige, och dess ställning i branschen förstärks ytterligare av snabba leveranser och nöjda kunder.

De strävar efter en helhetslösning när kunder söker efter kompletta hjul, däck eller fälgar genom Bythjuls registreringsnummersök, garanteras de att de valda produkterna kommer att passa deras bilar. Med endast registreringsnummer eller bilmodell tar företaget hand om resten. Om mot förmodan företagets databas skulle matcha fel produkter med kundens bil, återtar de dessa produkter kostnadsfritt.

Om deras passningsgaranti

Certifierade verkstäder runt om i landet. Om kunder köper däck och fälgar från Bythjuls webbplats och behöver hjälp med montering på deras bilar, erbjuder företaget gärna denna tjänst i samarbete med några av de bästa verkstäderna i landet. Kunderna kan välja att få produkterna levererade till deras dörr och själva hantera monteringen eller ta dem till deras lokala verkstad, beroende på deras bekvämlighet.

Hitta din verkstad

Noga utvalda däck i "Bythjul Testat". Företaget presenterar "Bythjul Testat", där de noggrant väljer ut de bästa däcken för tillfället. Genom att sammanställa data från lokala tidningars däcktester, kundomdömen, deras egen kompetens och andra relevanta data strävar de efter att erbjuda de perfekta däcken. Alla lokala tidningars däcktester publiceras direkt på deras webbplats för enkel översikt och hjälp i kundens val av lämpliga däck.

Erfaren personal för kundens frågor. Bythjuls erfarna kundtjänst är alltid tillgänglig för att hjälpa kunder med eventuella frågor eller bekymmer kring däck och fälgar. De talar svenska, norska, finska, danska och engelska. Kunderna kan kontakta dem via telefon eller e-post när som helst, dom finns här för dem.

900 anslutna däckverkstäder

Den som söker en däckverkstad i närheten kan dra nytta av ett av Nordens största verkstadsnätverk, bestående av över 900 däckverkstäder, som alltid är redo att hjälpa med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Genom att skicka produkterna till en däckverkstad och enkelt åka dit med bilen, tar verkstadspartnern hand om resten. Genom att ange postnumret nedan kan den intresserade lokalisera sin närmaste däckverkstad.

Så här fungerar det

  • Hitta lämpliga däck för bilen och genomför betalningen på webbplatsen.
  • Produkterna skickas till den valda verkstaden (eller hemadressen om det föredras).
  • Verkstadspartnerna ser till att produkterna snabbt monteras på bilen!

För att boka en däckverkstad nära sig kan man kolla in Bythjuls karta på deras webbplats med över 900 verkstäder över hela Sverige, inklusive i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Verkstäderna erbjuder hjälp med däckmontering, balansering och byte av kompletta hjul. Genom att beställa nya däck via registreringsnummersöket kan man direkt få produkterna skickade till en däckverkstad nära sig. Bythjul.com erbjuder konkurrenskraftiga priser på sommardäck, vinterdäck och ett stort utbud av fälgar. Man kan antingen boka tid hos en däckverkstad vid köp av däck och fälgar eller välja att få produkterna levererade till en lokal däckverkstad och betala verkstaden på plats. Det är en smidig och flexibel lösning som anpassas efter kundernas egna preferenser!

Att boka däckskifte har aldrig varit enklare!

Betalnings alternaiv för privatpersoner och företag

Bythjul erbjuder köp för både privat person och företag. 

Privatpersoner

I samarbete med Klarna erbjuder Bythjul faktura, delbetalning (Klarna Konto), kortbetalning och direktbetalning via bank. Fakturor skickas per e-post vid ordertillfället och har en förfallotid på 30 dagar. För fullständiga villkor hänvisas besökare till Klarnas webbplats. Klarna Checkout används, där information visas vid identifiering utan direkt kreditupplysning. Swish erbjuds via Klarna, och kortbetalning reserverar beloppet vid beställning, med dragning vid leverans.

Företag

För företagskunder finns alternativen faktura (30 dagars betalning), direktbetalning via bank och kortbetalning. Fakturor skickas separat med 30 dagars förfallotid och en faktureringsavgift på 19 kr. Direktbetalning från kontokortet vid beställning, med kortbetalning som reserverar beloppet vid ordertillfället och dras vid leverans. Alla transaktioner sker säkert genom SSL och 3D-Secure med samarbetspartnern SveaWebPay.

Bythjul omdöme

Bythjul.com har fått ett samlat betyg av 4.1 av 5 stjärnor baserat på 434 recensioner på Trustpilot. En majoritet av dessa recensioner, närmare bestämt 70%, är positiva. Användarna berömmer företaget för sina konkurrenskraftiga priser, enkel beställningsprocess, snabba leveranser och överlägsen kundservice.

Bythjul.com Omdöme

De vanligaste positiva kommentarerna fokuserar på attraktiva priser, enkel beställning, snabb leverans och utmärkt kundservice. Å andra sidan framkommer även vissa negativa kommentarer, där kunder rapporterar om felaktiga däckleveranser, utmaningar med returer och vissa upplever en långsam kundservice.

Sammanfattningsvis har Bythjul.com generellt sett positiva recensioner på Trustpilot. Många kunder är nöjda med företagets priser, beställningsprocess och snabba leveranser. Det är dock värt att notera att det förekommer några klagomål rörande felaktiga däckleveranser och problem med kundservicen.

Sammanfattning av Bythjul.com

Bythjul.com har sedan 2002 varit en pålitlig leverantör av prisvärda däck och fälgar från kända tillverkare. Online sedan starten, strävar företaget alltid efter att vara ledande inom leveranstider, sortiment och användarvänlighet.

Företaget, med över 100 000 artiklar på lager, erbjuder snabb montering och leverans, och har etablerat filialer i Finland och Norge. Med över 25 anställda och en omsättning över 500 MSEK har Bythjul Norden AB sitt huvudkontor i Stockholm.

Bythjuls kundtjänst arbetar på huvudkontoret och erbjuder support på svenska, norska, finska och engelska. De strävar efter en komplett serviceupplevelse och ger passningsgaranti när kunder söker efter däck och fälgar.

Företaget samarbetar med över 900 däckverkstäder för montering och erbjuder flexibla betalningsalternativ genom Klarna för privatpersoner och direkta betalningar för företag.

Med ett samlat betyg på 4.1 av 5 stjärnor på Trustpilot, baserat på 434 recensioner, har Bythjul.com generellt positiv feedback. Majoriteten av recensionerna är positiva, men det finns några klagomål angående felaktiga däckleveranser och vissa utmaningar med kundtjänsten. Sammantaget är Bythjul.com en pålitlig aktör med övervägande positiv respons från kunder.

Våra ord om Bythjul

Bythjul.com, din pålitliga partner för prisvärda däck och fälgar sedan 2002, erbjuder överlägsen service och snabba leveranser, stödda av positiva recensioner från många nöjda kunder.

4

av

5

Kundtjänst

Bythjul kundtjänst

Bythjul har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras tjänster, produkter och verkstäder. 

Telefon:

08-726 81 67

E-post:

[email protected]

Öppettider:

Måndag-fredag: 08:00-16:00


Besöksadress:

Drottninggatan 99
113 60 Stockholm


Administration:

Bythjul Norden AB

Organisationsnummer: 556675-3975

Produkter
Bythjul Störst i Sverige på däck och fälgar
Kompletta hjul Däck Fälgar MC-däck Varumärken Outlet Hitta en verkstad
Trustpilot
9036 kundomdömen