Bythjul

Bythjul.se har ett av Nordens största utbud av däck och fälgar. Med hjälp av kundens registreringsnummer förenklar företaget processen att hitta rätt produkter. Bythjul.se erbjuder hemleverans, leverans till verkstad och "Order and Pick Up Point". Välkomna till Bythjul.se, en av Nordens största aktörer för däck och fälgar online!

Visa butik Omdömen
Tim Karlsson

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Om Bythjul.com

Sedan starten år 2002 har Bythjul.com specialiserat sig på att erbjuda prisvärda däck och fälgar från pålitliga leverantörer. Med över två decenniers erfarenhet, har företaget byggt upp en robust närvaro online och strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och en hög servicenivå.

Logistik och expansionshistorik

Bythjul.com har ett omfattande lager med över 100 000 artiklar vilket möjliggör snabb montering och leverans. Företaget har expanderat sin verksamhet till Finland och Norge sedan 2007 och har idag sitt huvudkontor samt ett stort distributionscenter i Stockholm.

Kundservice och support

Bythjuls kundtjänst är baserad på huvudkontoret i Stockholm och erbjuder support på svenska, norska, finska och engelska. Kundtjänstteamet består av experter på företagets produkter och strävar efter att leverera exceptionell service till sina kunder.

Produkter och tjänster

Bythjul.com erbjuder en unik tjänst där kunder kan söka efter kompletta hjul, däck eller fälgar baserat på registreringsnummer eller bilmodell. Företaget garanterar att de produkter som kunderna väljer kommer att passa deras bilar, och vid eventuella felaktigheter erbjuder de kostnadsfri retur.

Monteringsservice och verkstäder

För kunder som köper däck och fälgar och behöver hjälp med monteringen samarbetar Bythjul.com med certifierade verkstäder runtom i landet. Kunden har möjlighet att välja om produkterna ska levereras direkt till dörren eller till en lokal verkstad för montering.

"Bythjul Testat" - Däckvalidering

Under rubriken "Bythjul Testat" sammanställer företaget data från olika källor inklusive lokala tidningars däcktester, kundomdömen, och egen expertis för att rekommendera de bästa däcken för säsongen. Resultaten från dessa tester publiceras på företagets webbplats för att underlätta kundens beslut.


900 anslutna däckverkstäder

Den som söker en däckverkstad i närheten kan dra nytta av ett av Nordens största verkstadsnätverk, bestående av över 900 däckverkstäder, som alltid är redo att hjälpa med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Genom att skicka produkterna till en däckverkstad och enkelt åka dit med bilen, tar verkstadspartnern hand om resten. Genom att ange postnumret nedan kan den intresserade lokalisera sin närmaste däckverkstad.

Så här fungerar det

  • Hitta lämpliga däck för bilen och genomför betalningen på webbplatsen.
  • Produkterna skickas till den valda verkstaden (eller hemadressen om det föredras).
  • Verkstadspartnerna ser till att produkterna snabbt monteras på bilen!

För att boka en däckverkstad nära sig kan man kolla in Bythjuls karta på deras webbplats med över 900 verkstäder över hela Sverige, inklusive i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Verkstäderna erbjuder hjälp med däckmontering, balansering och byte av kompletta hjul. Genom att beställa nya däck via registreringsnummersöket kan man direkt få produkterna skickade till en däckverkstad nära sig. Bythjul.com erbjuder konkurrenskraftiga priser på sommardäck, vinterdäck och ett stort utbud av fälgar. Man kan antingen boka tid hos en däckverkstad vid köp av däck och fälgar eller välja att få produkterna levererade till en lokal däckverkstad och betala verkstaden på plats. Det är en smidig och flexibel lösning som anpassas efter kundernas egna preferenser!

Att boka däckskifte har aldrig varit enklare!


Betalnings alternaiv för privatpersoner och företag

Bythjul erbjuder köp för både privat person och företag. 

Privatpersoner

I samarbete med Klarna erbjuder Bythjul faktura, delbetalning (Klarna Konto), kortbetalning och direktbetalning via bank. Fakturor skickas per e-post vid ordertillfället och har en förfallotid på 30 dagar. För fullständiga villkor hänvisas besökare till Klarnas webbplats. Klarna Checkout används, där information visas vid identifiering utan direkt kreditupplysning. Swish erbjuds via Klarna, och kortbetalning reserverar beloppet vid beställning, med dragning vid leverans.

Företag

För företagskunder finns alternativen faktura (30 dagars betalning), direktbetalning via bank och kortbetalning. Fakturor skickas separat med 30 dagars förfallotid och en faktureringsavgift på 19 kr. Direktbetalning från kontokortet vid beställning, med kortbetalning som reserverar beloppet vid ordertillfället och dras vid leverans. Alla transaktioner sker säkert genom SSL och 3D-Secure med samarbetspartnern SveaWebPay.


Bythjul omdöme

Bythjul.com har fått ett samlat betyg av 4.1 av 5 stjärnor baserat på 434 recensioner på Trustpilot. En majoritet av dessa recensioner, närmare bestämt 70%, är positiva. Användarna berömmer företaget för sina konkurrenskraftiga priser, enkel beställningsprocess, snabba leveranser och överlägsen kundservice.

Bythjul.com Omdöme

De vanligaste positiva kommentarerna fokuserar på attraktiva priser, enkel beställning, snabb leverans och utmärkt kundservice. Å andra sidan framkommer även vissa negativa kommentarer, där kunder rapporterar om felaktiga däckleveranser, utmaningar med returer och vissa upplever en långsam kundservice.

Sammanfattningsvis har Bythjul.com generellt sett positiva recensioner på Trustpilot. Många kunder är nöjda med företagets priser, beställningsprocess och snabba leveranser. Det är dock värt att notera att det förekommer några klagomål rörande felaktiga däckleveranser och problem med kundservicen.


Sammanfattning av Bythjul.com

Bythjul.com, etablerat 2002, har etablerat sig som en pålitlig leverantör av prisvärda däck och fälgar, och har varit online sedan starten. Med sitt huvudkontor i Stockholm och ett omfattande lager på över 100 000 artiklar, erbjuder företaget snabb montering och leverans. Bythjul.com har även filialer i Finland och Norge och en omsättning på över 500 MSEK. Kundtjänsten, baserad i Stockholm, tillhandahåller flerspråkig support och strävar efter att erbjuda en fullständig serviceupplevelse med en passningsgaranti för däck och fälgar. Företaget har ett nätverk av över 900 anslutna verkstäder och erbjuder flexibla betalningslösningar. Med ett betyg på 4.1 av 5 stjärnor på Trustpilot från 434 recensioner har Bythjul.com fått övervägande positiva omdömen, även om det finns några klagomål om felaktiga leveranser och kundtjänstutmaningar.

Våra ord om Bythjul

Bythjul.com, din pålitliga partner för prisvärda däck och fälgar sedan 2002, erbjuder överlägsen service och snabba leveranser, stödda av positiva recensioner från många nöjda kunder.

4

av

5

Kundtjänst

Bythjul kundtjänst

Bythjul har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras tjänster, produkter och verkstäder. 

Telefon:

08-726 81 67

E-post:

[email protected]

Öppettider:

Måndag-fredag: 08:00-16:00


Besöksadress:

Drottninggatan 99
113 60 Stockholm


Administration:

Bythjul Norden AB

Organisationsnummer: 556675-3975

Produkter
Bythjul Störst i Sverige på däck och fälgar
Kompletta hjul Däck Fälgar MC-däck Varumärken Outlet Hitta en verkstad
Trustpilot
9036 kundomdömen