Compricer

Compricer är Sveriges främsta jämförelsetjänst för privatekonomi, hjälper tusentals konsumenter att spara pengar genom att jämföra och byta leverantörer inom försäkringar, el och lån. Företaget erbjuder kostnadsfri tjänst och telefonstöd. Compricer är registrerad försäkringsdistributör hos Bolagsverket och under Finansinspektionens tillsyn, garanterar företaget säkerhet och trygghet för användare.

Visa butik Omdömen
Tobias Karlsson

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Bilförsäkring hos Compricer – Jämför och spara pengar

Om du är på jakt efter en pålitlig bilförsäkring är du på rätt ställe. Compricer gör det enkelt för dig att jämföra olika bilförsäkringar för att hitta den mest fördelaktiga och bästa försäkringen för din bil. Vare sig du vill byta befintlig bilförsäkring eller teckna en ny försäkring under förmånliga villkor finns Compricer här för att hjälpa dig.

Jämför och teckna bilförsäkring online eller med personlig assistans

Du kan jämföra bilförsäkringar på egen hand och teckna försäkringen direkt online. Om du föredrar personlig assistans kan du kontakta Compricers försäkringsrådgivare för att få hjälp med att hitta den perfekta bilförsäkringen. Oavsett vilket alternativ du väljer är det alltid kostnadsfritt att jämföra bilförsäkringar med Compricer.

Enkel process för att jämföra bilförsäkringar

Genom att använda Compricers jämförelsetjänst för bilförsäkringar fyller du i några enkla uppgifter om dig själv och din bil. Detta gör det möjligt för Compricer att hämta in aktuella priser från olika försäkringsbolag och presentera dem för dig. Det tar normalt inte mer än några minuter att ange alla nödvändiga detaljer, och du får priserna direkt på din skärm.

Compricer presenterar alltid de senaste priserna från försäkringsbolagen. Det är samma priser som du skulle erhålla genom att direkt kontakta försäkringsbolagen, men med den fördelen att Compricer visar flera olika försäkringsbolag och deras erbjudanden.

Byta försäkring? Det är enkelt och snabbt med Compricer

Har du redan en befintlig bilförsäkring men överväger att förnya den eller byta försäkringsbolag? Det är enkelt och smidigt att göra detta via Compricer. Du kan jämföra och byta direkt på Compricers webbplats eller kontakta Compricer för personlig assistans.

En bilförsäkring gäller normalt ett år i taget. Som konsument har du rätt att säga upp avtalet när som helst före huvudförfallodagen. Försäkringen fortsätter sedan att gälla fram till huvudförfallodagen, varefter du kan överväga att byta till en annan bilförsäkring.

Hur mycket kan du spara?

Priserna på bilförsäkringar kan variera avsevärt för samma bil, med skillnader på flera tusen kronor mellan det billigaste och dyraste försäkringsbolaget. När du använder Compricers jämförelsetjänst kan du se kostnaden för att försäkra din bil hos de försäkringsbolag som ingår i tjänsten. Många blir förvånade när de för första gången inser hur mycket pengar som faktiskt går att spara genom att jämföra bilförsäkringar. Dessa besparingar kan användas till betydligt roligare ändamål än att onödigt betala för mycket till försäkringsbolagen. Inom försäkringsbranschen används ofta termen "premie" istället för "pris", men innebörden är densamma.


Vad ingår i en bilförsäkring hos Compricer?

När du jämför bilförsäkringar hos Compricer kan du välja mellan olika nivåer av skydd, beroende på dina behov. Här är en översikt över vad som ingår i de olika försäkringstyperna.

Grundläggande skydd - Trafikförsäkring

Enligt svensk lag måste varje bil som är i trafik ha en trafikförsäkring. Denna täcker skador som bilen kan orsaka på tredje part, personer eller andras egendom vid en trafikolycka. Observera att trafikförsäkringen inte täcker skador på din egen bil om du själv är ansvarig för olyckan.

Utökat skydd - Halvförsäkring

En halvförsäkring inkluderar allt som en trafikförsäkring gör, samt skydd vid stöld, brand, glasskador, maskinskador, räddning och rättsskydd.

Fullständigt skydd - Helförsäkring

En helförsäkring erbjuder ytterligare skydd utöver det som finns i en halvförsäkring. Den täcker även skador på din bil vid olyckor, kollision med vilt eller skadegörelse.

Välja självrisk

När du tecknar en helförsäkring måste du också välja självrisknivå. En hög självrisk innebär en lägre premie, medan en låg självrisk resulterar i en högre premie. En låg självrisk ligger vanligtvis runt 3000 kronor, medan en hög självrisk kan vara omkring 6000 kronor.

Tillägg till din försäkring

Förutom hel- och halvförsäkringar kan du lägga till olika tillägg i din bilförsäkring. Vanliga tillägg inkluderar hyrbil, vägassistans och skydd mot djurkollisioner.

Viktiga överväganden vid valet av bilförsäkring

Innan du väljer en bilförsäkring, tänk på vilken typ av försäkring som bäst uppfyller dina behov och krav. Besluta vilket skydd du vill inkludera och jämför villkor mellan olika försäkringsbolag. När du har fastställt dina önskemål är det bara att jämföra och teckna bilförsäkringen till det pris som passar dig bäst.


Hur du ansöker bilförsäkring med Compricer

Att ansöka om bilförsäkring via Compricer går enkelt till på följande sätt

Steg 1: Jämför offerter

 1. Besök Compricers webbplats.
 2. Ange ditt registreringsnummer och övriga relevanta uppgifter.
 3. Compricer hämtar offerter från olika försäkringsbolag.
 4. Jämför priser, villkor och typ för att hitta den bästa försäkringen för dig.

Steg 2: Välj och teckna

 1. När du hittat en passande försäkring klickar du på "Teckna".
 2. Du dirigeras till försäkringsbolagets webbplats för att slutföra ansökan.
 3. Fyll i alla nödvändiga uppgifter och bekräfta din ansökan.
 4. Du får en bekräftelse via e-post från försäkringsbolaget.

Tips

 • Läs igenom villkoren noggrant innan du tecknar en försäkring.
 • Var uppmärksam på självrisken och andra avgifter.
 • Tveka inte att kontakta Compricer eller försäkringsbolaget om du har frågor.

Jämför billån med Compricer

Oavsett om du är på jakt efter ditt första billån, vill hitta ett mer förmånligt lån, eller överväger att omfinansiera ditt nuvarande lån för att sänka dina kostnader, erbjuder Compricer en tjänst för att granska och jämföra olika lånealternativ. Här får du tillgång till de senaste erbjudandena från en mängd långivare och praktiska verktyg för att bedöma vilket lån som bäst passar dina behov och ekonomiska förhållanden.

Varför jämföra billån med Compricer?

När man söker efter det perfekta billånet är Compricer den idealiska platsen att vända sig till. Compricer hjälper både de som drömmer om en ny bil och söker efter ett förmånligt lån och de som redan har ett billån och funderar på om det är för dyrt. Genom att noggrant lista olika bankers och långivares erbjudanden underlättar Compricer jakten på ett billån med fördelaktiga villkor och låg ränta.

Spara pengar genom att jämföra

Jämförelsen av räntor och avgifter är inte bara att spara pengar, utan även ett sätt att skapa insikt på den ibland komplexa billånsmarknaden. För de som redan har ett billån finns möjligheten att jämföra och eventuellt byta till ett lån med lägre ränta. Detta kan ha betydande positiva effekter på ekonomin genom processen att lösa ett befintligt billån och byta till ett nytt, där den nya långivaren återbetalar det gamla lånet och etablerar ett nytt avtal med kunden.

Säkra och osäkra billån

Billån kan antingen vara säkra, där bilen fungerar som säkerhet, eller osäkra privatlån. Genom att granska och jämföra de olika alternativen får kunderna en bättre förståelse för vilket billån som bäst passar deras behov och ekonomiska situation.

Betydelsen av grundlig kreditkontroll

Innan ett billån beviljas granskas låntagarens ekonomi av banken genom kreditupplysningar och bedömningar av återbetalningsförmågan. Termen "restvärde" förklaras också, vilket representerar värdet på bilen efter låneperiodens slut.

Vikten av att kontinuerligt jämföra billån

Compricer betonar vikten av att kontinuerligt jämföra billån, och deras jämförelse uppdateras regelbundet för att inkludera ändringar i bankernas villkor. På så sätt ger Compricer sina kunder verktygen för att hitta det mest fördelaktiga och ekonomiskt gynnsamma billånet för deras behov.


Hur du ansöker om billån hos Compricer

Att ansöka om ett billån genom Compricer är enkelt och tydligt. Genom att följa några enkla steg kan du smidigt jämföra och teckna det bästa och billigaste billånet som passar just dig och ekonomiska förutsättningar. Här är en kort guide som visar hur du använder Compricers tjänst för att säkra ett förmånligt billån, från att jämföra offerter till att slutligen teckna lånet med önskad långivare.

Steg 1: Jämför offerter

 1. Besök Compricers webbplats.
 2. Ange ditt önskade lånebelopp, återbetalningstid och övriga relevanta uppgifter.
 3. Compricer hämtar offerter från olika långivare.
 4. Jämför räntor, villkor och avgifter för att hitta det mest fördelaktiga billånet för dig.

Steg 2: Välj och teckna

 1. När du har hittat ett passande billån, klicka på "Teckna".
 2. Du dirigeras till långivarens webbplats för att slutföra din ansökan.
 3. Fyll i alla nödvändiga uppgifter och bekräfta din ansökan.
 4. Du får en bekräftelse via e-post från långivaren.

Tips

 • Läs igenom villkoren noggrant innan du tecknar ett billån.
 • Var uppmärksam på den effektiva räntan, som inkluderar både ränta och avgifter.
 • Tveka inte att kontakta Compricer eller långivaren om du har några frågor.

Omdömen Compricer 

Compricer bilförsäkring erbjuder en användarvänlig plattform för enkel jämförelse av försäkringsofferter från olika bolag. Trots att de inte alltid kan garantera den absolut billigaste försäkringen, ger deras kostnadsfria tjänst och objektiva synsätt användare möjlighet att hitta en bilförsäkring som passar deras behov och budget. Med imponerande recensioner på Trustpilot, där de har uppnått 4,7 av 5 stjärnor baserat på 1827 recensioner, positionerar sig Compricer som en av de bästa tjänsterna med stark kundservice.

Compricer Trustpilot Omdöme

Bra och tydlig jämförelsesajt - lätt att genomföra byten .
Då jag vid något tillfälle kontaktat Compricer per telefon gällande ett byte har jag också blivit trevligt och tillförlitligt bemött.

Fördelar

 1. Compricer erbjuder en användarvänlig plattform för att jämföra försäkringsofferter från olika bolag. Priser, villkor och omfattning presenteras tydligt på samma plats.
 2. Att ansöka om bilförsäkring via Compricer är både snabbt och smidigt. Processen kräver endast några få nödvändiga uppgifter.
 3. Compricer är en kostnadsfri tjänst. Du betalar inte extra för din bilförsäkring jämfört med att teckna den direkt hos försäkringsbolaget.
 4. Compricer agerar som en oberoende jämförelsetjänst och samarbetar med alla stora försäkringsbolag i Sverige.

Nackdelar

 1. Den absolut billigaste bilförsäkringen kan inte alltid hittas via Compricer. Vissa försäkringsbolag kan erbjuda direkttecknade försäkringar med rabatter.
 2. Compricer har inte partnerskap med alla försäkringsbolag på marknaden, vilket kan innebära att du inte kan jämföra alla tillgängliga offerter.
 3. Compricer tillhandahåller inte personlig rådgivning. Det är upp till dig att bedöma vilken bilförsäkring som bäst passar dina behov.

Sammanfattningsvis

Compricer betonar användarvänlighet, snabbhet och kostnadsfrihet i sina jämförelseprocesser. De erbjuder också objektiva recensioner och betyg från användare på Trustpilot, vilket stärker deras position som en oberoende jämförelsetjänst som ger användare möjlighet att ta kontroll över sina försäkrings och låneval.

Våra ord om Compricer

Compricer ger dig en kostnadsfri och användarvänlig plattform för att jämföra bilförsäkringar, med snabbhet och en objektiv syn som hjälper dig hitta det bästa försäkringsalternativet för dina behov och budget.

5

av

5

Kundtjänst

Compricer kundtjänst

Compricer har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras tjänster.

Telefon:

08-5000 2000

E-post:

[email protected]

Öppettider

Måndag-fredag: 08.00-18.00


Besöksadress:

Västra Järnvägsgatan 21

111 64 Stockholm

Sverige


Administration:

Compricer AB

Organisationsnummer: 556655-5727

Trustpilot
1827 kundomdömen