Dack-online.com

Dack-online.com är en ny men snabbväxande däckportal i Sverige, skapad av erfarna proffs inom däckbranschen. Genom att samarbete med över 10 svenska butiker erbjuder företaget ett brett sortiment från världens mest kända tillverkare. Deras webbplats ger högre chanser att hitta sällsynta eller exklusiva märken av däck och fälgar. Med verkliga kundrecensioner och enkel navigering kan du enkelt köpa däck.

Visa butik Omdömen
Tim Karlsson

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

TyresNET - Den globala aktören för däck och fälgar

Välkommen till TyresNET, den internationella marknadsplatsen och prisjämförelsesidan som sträcker sig över 50 länder. Där får kunder möjlighet att söka och jämföra produkter från ett brett utbud av däck och fälgar. Denna introduktion fokuserar på deras samarbetspartner, Dack-online.com, som är den ultimata marknadsplatsen för produkt och prisjämförelse inom däck och fälgar.

Beställningar görs enkelt online och kunder kan dra fördel av en dedikerad kundservice som alltid är redo att bistå med information och support. Med ett imponerande utbud av tusentals däck och fälgar erbjuder Dack-online.com många valmöjligheter för olika fordon och preferenser. 

Dack-online.com strävar efter att göra däck och fälg köpet smidig och enkel. Kundserviceteamet är tillgängligt för att hantera frågor och ge support, vilket skapar en positiv köpupplevelse för kunderna. Det breda utbudet inkluderar allt från sommar och vinterdäck till sportiga fälgar och allvädersalternativ, vilket gör det till det självklara valet för alla som söker högkvalitativa däck och fälgar. TyresNET och Dack-online.com är den ultimata platsen för däck och fälgentusiaster globalt. 

Omdömen om dack-online.com

Dack-online.se, där användare kan betygsätta och lämna omdömen om företaget. 

Dack-online.com Omdöme

Betyg: Dack-online.se har ett medelbetyg på 2.0 stjärnor av 5, baserat på över 79 recensioner.

Kundrecensioner

  • Positiva: Nöjda kunder prisar företaget för konkurrenskraftiga priser, ett stort utbud av däck.
  • Negativa: Ibland nämner kritiska recensioner utmaningar med kundtjänst, förseningar i leveranser eller felaktiga produkter som har skickats.

Det verkar som att Dack-online.se har fått blandade recensioner. De som är positiva fokuserar på företagets bra priser och breda utbud, medan de som är negativa tar upp problem med kundtjänst, leveransförseningar och felaktiga produkter.

Ett medelbetyg på 2.0 stjärnor antyder att Dack-online.se har mer missnöjda kunder än nöjda kunder. För potentiella köpare är det klokt att överväga både de positiva och negativa sidorna för att fatta välgrundade beslut när de överväger att använda Dack-online.se för sina däckinköp. 

Sammanfattningsvis

Dack-online.com är en svensk webbplats som underlättar för dig att hitta och jämföra priser på däck och fälgar från olika online återförsäljare i Sverige. De säljer inte direkt däck själva utan fungerar som en jämförelseplattform.

Här är en sammanfattning av vad de erbjuder:

Produkter: Däck (sommar, vinter, motorcykel, etc.), fälgar, motorolja och bilvårdsartiklar. Tjänster: Prisjämförelse för däck och fälgar från olika svenska online-återförsäljare. Leverans: De levererar inte produkter själva, men du kan välja att få dina köp levererade till ditt hem eller till en av deras partnermonteringsstationer. Här är några ytterligare saker att veta om Dack-online.com:

De är ett relativt nytt företag men hävdar att de växer snabbt som plattform. De betonar att erbjuda konkurrenskraftiga priser på däck och fälgar från välkända varumärken. De samarbetar med över 1 500 monteringsstationer över hela Sverige för däckinstallation. Deras kundtjänst kan svara på alla frågor du kan ha om deras tjänster. Sammanfattningsvis kan Dack-online.com vara en användbar resurs för svenskar som letar efter de bästa erbjudandena på däck och fälgar online.

Våra ord om Dack-online.com

Dack-online.se är en webbplats som fungerar som en jämförelseplattform för däck och fälgar. Plattformen har en genomsnittlig 2,0 omdömen på Trustpilot.

3

av

5

Kundtjänst

Däck online kundtjänst

dack-online har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras produkter.

Telefon:

+44-3308080353

E-post:

[email protected]


Besöksadress:

Franz-Joseph-Str. 11
80801 Munich
Germany


Administration:

TyresNET GmbH

Moms -ID: DE301419717

Produkter
Dack-online.com Däck och fälgar online
Bil däck Fälgar Tillbehör Motorolja Cykel däck Motorcykel däck Däck kalkylator
Trustpilot
79 kundomdömen