DDESIGN

DDESIGN, ett e-handelsbolag sedan 2010, är en framstående aktör med över 140 000 produkter online och har vunnit Årets E-handlare i fem år. Med målet att erbjuda Europas tryggaste köpupplevelser för bilentusiaster, har de ett av Nordens största sortiment av bilstyling och prestandadelar med leverans till hela Norden.

Visa butik Omdömen
Tobias Karlsson

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Välkommen till DDESIGN

DDESIGN, etablerat 2010 av passionerade bilentusiaster, har utvecklats från början till att bli en av Sveriges ledande e-handelsplattformar för motorsportprodukter. Med bas i Örebro och ett sortiment på över 140,000 produkter, har företaget upprepade gånger erhållit titeln "Årets E-handlare".

Brett produktutbud

DDESIGN erbjuder ett stort sortiment av produkter inklusive sportiga exteriöra stylingdetaljer som frontspoilers och sidokjolar, avancerad belysningsteknik med LED-lampor, och prestandaökande bildelar som turbos och intercoolers. För interiören finns allt från ergonomiska rattar till stilfulla växelspakar.

Kundservice och användarvänlighet

DDESIGN prioriterar en snabb och pålitlig leverans med fri frakt över vissa belopp, och en användarvänlig webbplats som gör det enkelt för kunderna att navigera och genomföra köp. Det kunniga kundtjänstteamet är tillgängligt via telefon och e-post för att bistå med rådgivning och support.

Engagemang i sociala medier

Kunder uppmuntras att följa DDESIGN på sociala medier som Facebook, Instagram och YouTube för att hålla sig uppdaterade om de senaste bilnyheterna, stylingtipsen och exklusiva erbjudanden.

Butik och speciella kampanjer

För de som föredrar att se och känna på produkterna personligen, finns en fysisk butik i Örebro. DDESIGN erbjuder också regelbundna rabatter och kampanjer, vilket ger kunderna möjlighet att göra ännu bättre fynd.

Avslutning

Oavsett om du är en erfaren bilentusiast eller en nybörjare som vill ge din bil extra uppmärksamhet, är DDESIGN det perfekta stället att hitta allt du behöver för att ta din bil till nästa nivå.


DDESIGN - Din motorsportbutik på nätet

DDESIGN är en e-handelsbutik specialiserad på bilstyling och prestandadelar. De erbjuder ett brett sortiment av produkter för alla bilmärken och modeller. 

Exteriör

DDESIGN erbjuder ett brett utbud av exteriörstylingprodukter för alla typer av bilar. Deras sortiment inkluderar allt från frontspoilers och sidokjolar till spoilrar, samt dekaler och klistermärken för personlig touch.

 • Styling: Frontspoilers, sidokjolar, diffusorer, spoilrar, dekaler och klistermärken.
 • Belysning: LED-lampor, strålkastare, dimljus och extraljus.
 • Och mer.

Interiör

DDESIGN erbjuder ett rikligt utbud av interiörprodukter för att förbättra både komforten och estetiken i ditt fordon. Deras sortiment inkluderar allt från högkvalitativa rattar och växelspakar till ergonomiskt utformade stolar och snygg inredning.

 • Rattar och växelspakar.
 • Stolar och inredning.
 • Mätare och instrument.
 • Och mer.

Prestanda

DDESIGN har ett brett utbud av prestandaförbättrande produkter. Deras sortiment inkluderar allt från högkvalitativa avgas och grenrör till effektiva turbos och kompressorer.

 • Avgas och grenrör.
 • Turbos och kompressorer.
 • Intercoolers och luftintag.
 • Bromsar och fjädring, inklusive bromsbelägg, bromsskivor och stålomspunna bromsslangar från märken som EBC Brakes, Hawk Performance och Girodisc.
 • Och mer.

Coilovers, däck och fälg, bussningar och mycket mer

De erbjuder även allt som behövs för att sänka bilen och optimera dess prestanda och utseende.

 • Coilovers med extra drop från BC Racing, KW Suspensions och ST Suspensions.
 • Justerbara stag och bussningar från Hardrace, Powerflex och Whiteline för att justera camber, toe och hjulvinklar.
 • Luftfjädring från Air Lift Performance, TA Technix och Air Force Suspensions.
 • Ett stort sortiment av däck och fälgar från Toyo Tires, Fuel Offroad, Enkei, American Racing och Rotiform.
 • Och mer.

Utöver detta har de ett brett utbud av bilvårdsprodukter, kläder och accessoarer. De strävar efter att erbjuda snabb leverans och fraktfri leverans för beställningar över en viss summa.

Fördelar med att välja DDESIGN

 • Brett utbud av produkter: De har allt som behövs för att styla och förbättra en bil.
 • Konkurrenskraftiga priser: De erbjuder bra priser på alla sina produkter.
 • Snabb leverans: Beställningar levereras snabbt och enkelt.
 • Fraktfri leverans: Gratis frakt erbjuds på beställningar över en viss summa.
 • Bra kundtjänst: Deras kundtjänst är tillgänglig för att hjälpa via telefon och e-post.

DDESIGN är det perfekta valet för den som söker en pålitlig och prisvärd återförsäljare av bilstyling och prestandadelar.


DDESIGN - Fördelar för företagskunder 

DDESIGN är mer än bara en onlinebutik för motorsportsentusiaster. De erbjuder ett brett utbud av fördelar för företag inom motorsportvärlden, oavsett om du driver en återförsäljningsverksamhet, organiserar evenemang eller deltar i tävlingar.

Förbättrad produktåtkomst

DDESIGN erbjuder en katalog av högkvalitativa motorsportsprodukter från ledande tillverkare. Med konkurrenskraftiga priser och möjligheten att specialbeställa eller anpassa produkter, stärker DDESIGN företagskunders position på marknaden och möter deras specifika behov.

 • Brett utbud: DDESIGN erbjuder en bred katalog av motorsportsprodukter från välkända varumärken.
 • Grossistpriser: Njut av konkurrenskraftiga priser på bulkbeställningar, vilket bidrar till bättre vinstmarginaler och ökad priskonkurrenskraft.
 • Beställningsvaror: DDESIGN kan specialanpassa produkter för att tillgodose dina specifika behov, från specialbeställningar till anpassning av befintliga produkter.

Effektiviserad logistik och distribution

DDESIGN förbättrar logistiken och distributionsprocessen för företag genom att erbjuda effektiva lösningar som underlättar affärsverksamhetens tillväxt utan de vanliga logistiska komplikationerna. Med deras dropshipping tjänst kan företag erbjuda ett brett sortiment av motorsportsprodukter direkt på sin webbplats, medan DDESIGN sköter allt från lagring till frakt. Detta eliminerar behovet för företagen att hantera lager och leveranslogistik.

 • Dropshipping: Dra nytta av DDESIGN:s dropshipping tjänst för att sälja produkter på din webbplats utan att hantera lager eller frakt. DDESIGN sköter all logistik från beställning till leverans direkt till dina kunder.
 • Snabba leveranser: Upplev snabba och effektiva leveranser.

Förstärkt expertis och support

DDESIGN stärker din verksamhet med expertstöd och teknisk rådgivning från ett erfaret team. Deras B2B-portal förenklar också orderhantering, kontroll av konton och orderuppföljning från en plattform.

 • Teknisk rådgivning: Få tillgång till värdefull rådgivning från DDESIGN:s team av experter som kan bistå med produktinformation och hjälpa dig att välja rätt produkter.
 • Dedikerad B2B-portal: Använd en exklusiv B2B-portal för en smidig beställningsprocess, kontohantering och orderspårning.

Förhöjt varumärkesvärde

DDESIGN förbättrar ditt varumärkesvärde med unika sponsringsmöjligheter och stärker kundlojaliteten. Genom samarbete kan ditt företag sponsra racingteam eller motorsportsevenemang, vilket ökar både synlighet och prestige. Deras högkvalitativa produkter bidrar även till ökad kundnöjdhet.

 • Sponsringsmöjligheter: Samarbetsmöjligheter med DDESIGN för sponsra racingteam eller evenemang, vilket kan öka ditt varumärkes synlighet inom motorsportsgemenskapen.
 • Kundlojalitet: Genom att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa motorsportsprodukter från DDESIGN kan du öka kundnöjdhet.

Sammanfattning för företag

DDESIGN levererar en paketlösning av B2B tjänster och fördelar som kan ge ditt företag en betydande konkurrensfördel inom motorsportsbranschen. Deras produktutbud, prisstrategi, logistiska effektivitet och varumärkesbyggande aktiviteter gör dem till en idealisk partner för företag engagerade i motorsport. Du kan enkelt registrera ett företagskonto hos DDESIGN som tar bara några minuter. För mer information om DDESIGN:s B2B erbjudanden och hur de kan gynna ditt företag, besök deras webbplats eller kontakta dem direkt via e-post.

B2B företagsförsäljning


Omdömen om DDESIGN

DDESIGN får övervägande positiva omdömen från sina kunder.

 • Brett utbud av produkter: Kunder uppskattar det breda sortimentet av bilstyling och prestandadelar för alla bilmärken och modeller.
 • Konkurrenskraftiga priser: Många kunder anser att DDESIGN erbjuder rimliga priser, ofta lägre än hos konkurrenter.
 • Snabb och fraktfri leverans: Kunderna är nöjda med snabba leveranstider och värdesätter möjligheten till fraktfri leverans.
 • Utmärkt kundservice: DDESIGN får beröm för sin hjälpsamma och kunniga kundtjänst.

Från trustpilot

Trustpilot recensionerna tyder på att DDESIGN är en pålitlig och välrekommenderad återförsäljare av bilstyling och prestandadelar. De flesta kunder är nöjda med produktutbudet, priserna, leveranstiderna och kundtjänsten. Det finns dock några mindre problem med leveranser och fraktkostnader som vissa kunder har stött på.

Sammanfattningsvis anses DDESIGN vara en pålitlig och välrekommenderad återförsäljare med ett stort antal nöjda kunder. Trots vissa utmaningar är det rekommenderat att läsa recensioner från olika källor.


Avslutningsvis om DDESIGN

DDESIGN är destinationen för motorsportprodukter online. Sedan grundandet 2010 har företaget försett bilentusiaster med ett brett utbud av produkter, från exteriörstyling som frontspoilers och belysning till prestandadelar som turbos och bromssystem. Företaget strävar efter att erbjuda en enkel och smidig köpupplevelse med snabb leverans och fri frakt över vissa belopp. Deras kundtjänst står alltid redo att hjälpa till med frågor och rådgivning. Kolla in deras sortiment idag och ta bilen till nästa nivå!

Våra ord om DDESIGN

DDESIGN står som en bastion av innovation och kvalitet inom motorsportindustrin. Från dess grundläggning 2010 har företaget kontinuerligt expanderat sitt sortiment för att omfatta allt från estetisk exteriörstyling till högpresterande komponenter som turbos och intercoolers.

5

av

5

Kundtjänst

DDesign kundtjänst

DDesign har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras produkter.

E-post:

[email protected]

Öppettider:

Måndag-fredag: 08:00-17:00


Besöksadress:

Nygatan 32
702 11 Örebro


Administration:

DDESIGN AB

Organisationsnummer: 559138-1545

Trustpilot
49 kundomdömen