Elbilsvaruhuset

Elbilsvaruhuset.se, grundat 2021, är bland Sveriges snabbast växande företag inom laddinfrastrukturen. Med visionen att underlätta övergången till eldriven körning, erbjuder dom enkelhet genom att leverera laddprodukter direkt till din dörr och utföra installationen med företagets certifierade elektriker. Företaget har hjälpt kunder över hela landet att smidigt övergå till fossilfri körning.

Visa butik Omdömen
Tobias Karlsson

Innehållsansvarig

Publicerad

Välkommen till Elbilsvaruhuset.se

Elbilsvaruhuset.se välkomnar besökare till en plattform som erbjuder högkvalitativa lösningar för elektrisk körning. Företagets mål är att underlätta övergången från fossila bränslen och främja en framtid med fordon som är fria från utsläpp.

Laddlösningar för hemmabruk

Elbilsvaruhuset.se gör det enkelt att ladda ditt elfordon hemma. Med produkter levererade direkt till din dörr och installation utförd av certifierade elektriker, har de utvecklat en smidig process som gör hemmaladdning bekymmersfri.

Kvalitet och värde

Företaget strävar efter att erbjuda marknadens mest prisvärda elbilsladdare utan att kompromissa med kvalitet. Detta uppnås genom ett brett utbud av produkter som möter höga standarder för funktion, säkerhet och design.

Transparens och kundtrygghet

Elbilsvaruhuset.se värderar transparens och strävar efter att kunderna ska förstå och känna sig trygga med sina köp. Genom att dela med sig av sin expertis och erfarenhet säkerställer de att kunderna är välinformerade och nöjda genom hela köpprocessen.

Företagets vision och expansion

Sedan sin introduktion 2021 har Elbilsvaruhuset.se snabbt blivit en ledande aktör i Sverige inom laddinfrastruktur. Företaget har hjälpt otaliga kunder över hela landet med smidig övergång till fossilfri körning, vilket visar deras engagemang och framgång i branschen.


Laddboxar från Elbilsvaruhuset.se

Elbilsvaruhuset.se erbjuder en omfattande samling av marknadens bästa elbilsladdare från välkända tillverkare. Kunderna uppmuntras att välja en laddbox som passar deras specifika behov. Varje laddbox inkluderar professionell installation av certifierade elektriker, vilket också gör det möjligt att utnyttja Grön Teknik-bidraget för att få 50% avdrag.

Installationstjänster och nätverk

Elbilsvaruhuset.se har ett nationellt nätverk av kompetenta installatörer som utför installationer med certifierade elektriker. Dessa installatörer har djupgående kunskap om laddboxinstallationer och säkerställer att du får den bästa möjliga servicen, inklusive ansvarsförsäkring för både kunden och installatören.

Vikten av lastbalansering

Vid installation av en laddbox är lastbalansering avgörande. Detta system säkerställer att hushållets elektriska system inte överbelastas, vilket gör att du kan fortsätta med hushållssysslor medan bilen laddas effektivt och säkert.

Prissättning och paketerbjudanden

Kostnaden för en laddbox hos Elbilsvaruhuset.se varierar mellan 5 995 kronor och 27 000 kronor, beroende på laddhastighet, storlek och extra funktioner. Alla laddare inkluderar installation, vilket gör dem till ett komplett paket för kunden.

Express installation i stora städer

För invånare i Stockholm, Göteborg och Malmö erbjuder Elbilsvaruhuset.se en expressinstallation som kan genomföras inom 5 dagar. Denna tjänst utnyttjar företagets stora nätverk av erfarna elektriker för att snabbt och effektivt möta kundernas behov.

Beställnings och installationsprocess

När en kund lägger en beställning, kommer en av företagets certifierade elektriker att kontakta dem för att planera installationen. Laddboxen levereras till kunden och installeras på den överenskomna tiden, vilket garanterar en smidig och problemfri installation.

Grön Teknik-bidraget

Som privatperson kan du dra nytta av Grön Teknik-bidraget som ger dig 50% reduktion på den totala kostnaden när du köper både installation och enhet från samma företag. Detta bidrag, som liknar ROT-avdraget, kräver ingen separat ansökan och kan ge upp till 50 000 kronor per år och person.


Elbilsvaruhuset.se - Laddlösningar för företag

Elbilsvaruhuset.se erbjuder ett brett utbud av tjänster för företag som vill installera laddboxar och erbjuda laddningsmöjligheter för sina anställda. Från projektering och val av elbilsladdare till installation och betallösningar, täcker de hela Sverige med sina omfattande tjänster.

Offert och installationsprocess

Företag kan enkelt få en offert för sina laddlösningar genom att besvara några frågor. Elbilsvaruhuset.se kontaktar sedan företaget för att diskutera detaljer och presentera ett prisförslag. Alla installationer utförs av certifierade elektriker, garanterande trygghet genom hela processen.

Kostnad och betalningsalternativ

Kostnaden för laddstolpar och elbilsladdare varierar beroende på val av modell och installationsspecifikationer. Priserna sträcker sig från 13,000 till 30,000 kronor. Företag kan välja mellan flera betalningsalternativ, inklusive att företaget står för kostnaderna eller att den anställda betalar för sin egen laddning.

Förberedelser inför installation

Innan installationen påbörjas är det nödvändigt att få godkännande från markägaren och kontrollera eventuella bygglovskrav. Elbilsvaruhuset.se bistår genom hela processen för att säkerställa en smidig installation.

Expressinstallation för större städer

För företag baserade i de större städerna erbjuder Elbilsvaruhuset.se en expressinstallationstjänst som garanterar installation inom 5 dagar från beställning, tack vare ett brett nätverk av kvalificerade installatörer.

Naturvårdsverkets bidrag "Ladda bilen"

Naturvårdsverkets bidrag "Ladda bilen" tillåter företag att täcka upp till 50% av inköps- och installationskostnaderna, med ett tak på 15,000 kr per laddpunkt. Ansökningar kan göras digitalt eller via blankett, och företag måste uppfylla specifika krav för att kvalificera sig.


Kundomdömen för Elbilsvaruhuset.se

Elbilsvaruhuset.se har erhållit många positiva omdömen från kunder och kan stoltsera med ett imponerande betyg på 4,4 av 5 på Trustpilot. Detta speglar företagets starka rykte som en uppskattad leverantör av laddboxar.

Elbilsvaruhuset.se Omdöme

Positiva kundomdömen

Kunder har uttryckt uppskattning för Elbilsvaruhuset.se's breda utbud av laddboxar från olika tillverkare, vilket underlättar för dem att hitta produkter som passar deras behov. Priserna upplevs som konkurrenskraftiga, ofta lägre än hos många andra återförsäljare. Kundtjänsten får beröm för att vara kunnig och hjälpsam, vilket inkluderar tillhandahållandet av svar på frågor om laddboxar och deras installation. Företaget erbjuder dessutom enkel installation genom certifierade elektriker samt generösa garantier på både produkter och installation.

Utmaningar och förbättringsområden

Trots många positiva kommentarer har vissa kunder rapporterat om långa leveranstider för vissa laddboxmodeller. Dessutom har det förekommit problem med användningen av företagets webbplats, vilket har orsakat frustration hos en del användare.

Sammanfattande bedömning av Elbilsvaruhuset.se

Sammanfattningsvis anses Elbilsvaruhuset.se vara en seriös och pålitlig återförsäljare av laddboxar. Företaget har lyckats etablera ett gott rykte på marknaden tack vare sitt stora utbud, konkurrenskraftiga priser och ett starkt fokus på kundtjänst. Trots vissa operativa utmaningar fortsätter företaget att vara ett populärt val bland svenska konsumenter.


Sammanfattningsvis

Elbilsvaruhuset.se är en framstående svensk återförsäljare som etablerades 2021 och specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa elbilsladdare till konkurrenskraftiga priser. Företaget har som mål att underlätta övergången till fossilfri körning genom att tillhandahålla en enkel och trygg köpprocess där kunder kan välja produkter, få dem levererade till dörren, och installation utförd av certifierade elektriker. För företagskunder erbjuder Elbilsvaruhuset omfattande stöd från projektering till installation, inklusive flexibla betalningsalternativ och möjligheten att utnyttja ekonomiska bidrag. Kundomdömen är övervägande positiva med beröm för produktutbudet och kundtjänsten, även om vissa har upplevt långa leveranstider och problem med webbplatsen. Overall, Elbilsvaruhuset.se framstår som en pålitlig aktör inom elbilsladdning i Sverige.

Våra ord om Elbilsvaruhuset

Elbilsvaruhuset.se strävar efter att erbjuda högkvalitativa elbilsladdare till fördelaktiga priser, med en enkel och pålitlig köpprocess för att underlätta övergången till fossilfri körning för deras kunder.

4

av

5

Kundtjänst

Elbilsvaruhuset kundtjänst

Elbilsvaruhuset har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras tjänster, produkter och verkstäder. 

Telefon:

08-502 350 61

E-post:

[email protected]
Chat

Öppettider:

Måndag-fredag: 09:00-18:00


Besöksadress:

Primusgatan 95

112 67 Stockholm


Administration:

Elbilsvaruhuset.se i Sverige AB

Organisationsnummer: 559310-7666

Trustpilot
323 kundomdömen