Evify

Evify grundades 2018 med målet att förenkla laddningen för elbilsägare hemma. Genom att utbilda kunder och samla de främsta leverantörerna har de skapat en tjänst som tillgodoser hela Sveriges laddboxbehov. Med hundratals installationer varje vecka runtom i landet och tusentals nöjda kunder har de etablerat sig som en ledande aktör. Kundtjänsten finns alltid tillgänglig för att stödja kunderna på vägen till ett smidigare elbilsägande.

Visa butik Omdömen
Elin Bäcklund

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Om Evify - Pionjärer inom hemladdning

Evify grundades år 2018 med inriktningen att förenkla laddningen för elbilsägare i hemmet. Genom att utbilda deras kunder och samla de mest pålitliga leverantörerna på marknaden har de skapat en tjänst som uppfyller alla laddboxbehov i hela Sverige.

Nationell expansion och kundnöjdhet

Idag genomför Evify installationer av hundratals laddboxar varje vecka runt om i landet och har tusentals nöjda kunder.

Deras dedikerade medarbetare inom den uppskattade kundtjänsten står alltid till förfogande för att assistera användarna på vägen mot ett smidigare elbilsägande.

Framtidsutsikter och samarbeten för en grönare framtid

Tillsammans arbetar Evify för en grönare framtid Genom oberoende avtal och samarbeten med marknadens främsta aktörer inom elbilbranschen kan de erbjuda förmånligare priser och större fördelar för deras kunder. Tillsammans underlättar de övergången till en fordonsflotta som drivs av el.

Betydande framsteg och milestenar

År 2023 i siffror med Evify Under 2023 installerade de över 6000 laddboxar och deras kunder har laddat imponerande 16 miljoner kilowattimmar, motsvarande 218 elbilsresor till månen. Utforska mer spännande statistik från det gångna året i videon här!


Elbilsladdning hemma - Trygghet och effektivitet

Ladda elbilen hemma med trygghet och effektivitet. Evify erbjuder säkra, snabba och intelligenta laddningsalternativ för alla hem.

Teknologiska fördelar med moderna laddboxar

Teknologin har avancerat till en punkt där laddboxar både är överkomliga och högt avancerade. Gå med dem in i framtiden och hitta din laddbox redan idag! Evify är utformat för att du enkelt ska kunna hitta laddboxar som är kompatibla med just din bil.

Dagens laddboxar är utrustade med avancerade och smarta funktioner. De är uppkopplade, vilket möjliggör övervakning av elåtgången. Dessutom kan du själv bestämma när under dygnet din bil ska laddas eller låsa laddkabeln med hjälp av en app.

Det finns även avancerade funktioner, såsom att vissa laddboxar hjälper Sveriges elnät genom att ladda automatiskt under låg användning eller hög tillgång, vilket kan leda till lägre elpriser. En annan möjlighet är att göra din laddbox tillgänglig för allmänheten och ta betalt för laddningen!

Ekonomiska fördelar - Skattereduktion och kostnadsbesparingar

Sedan årsskiftet 2021 och den nya skattereduktionen för grön teknik dras halva kostnaden för laddbox och installation direkt av från priset.

 • Laddboxar med installation över hela Sverige med berättigade till avdrag - Få 50% tillbaka.
 • Bredast utbud av laddboxar från världsledande leverantörer.
 • Support och vägledning från köp till installation.
 • Certifierade installationer från norr till syd i hela Sverige.

Varför välja en laddbox över vanligt eluttag?

För elbilsladdning hemma är det vanligt att använda vanliga eluttag, men det medför inte bara en potentiell brandrisk utan även en långsam laddning. Det moderna och säkra alternativet är en robust laddbox installerad av certifierade elektriker. 

Marknadens bredaste utbud - Installation och support

Marknadens största utbud av laddboxar med installation På Evify erbjuder de, som bor i villa eller radhus, stöd genom hela processen från köp till färdig installation. Med det bredaste utbudet av laddboxar på marknaden kommer du garanterat att hitta den perfekta laddboxen för din bil och ditt hem. En laddbox på väggen är inte bara en bekväm lösning för billaddning – det är också en investering i din bostad och i framtiden.


Hur går processen till?

Processen för att installera din nya laddbox med Evify är enkel, möjligheten finns också att dra nytta av skatteavdrag för grön teknik. Deras tjänst tar hand om allt från beställning och rådgivning till själva installationen, där varje steg är utformat för att vara så smidigt och informativt som möjligt.

 1. Välj din önskade laddbox och inkludera installationsalternativet för att dra nytta av skatteavdraget för grön teknik. Avdraget gäller för alla produkter som ingår i din beställning.
 2. Efter att du har gjort din beställning skickar dom ut ett enkelt digitalt formulär. Där samlar dom in all nödvändig information inför installationen.
 3. En av deras elektriker kommer att kontakta dig för att boka in en lämplig tid för installationen. Vid den här kontakten får du även möjlighet att diskutera eventuella tekniska frågor som kan uppstå under installationen.
 4. På den överenskomna dagen anländer deras elektriker för att genomföra installationen av laddboxen. Om du har några frågor före eller efter installationen kan du alltid kostnadsfritt kontakta deras kundtjänst.

Solenergi - En lönsam och hållbar investering

Framtiden ser ljus ut med solenergi. Att investera i solceller och batterier har aldrig varit mer lönsamt än nu. Evify erbjuder lösningar med maximal lönsamhet – kompletta och skräddarsydda solcellspaket, smidigt installerade på ditt tak.

Leverans och installation av solceller

Genom samarbeten med marknadens bästa leverantörer säkerställer dom att du får ett hållbart och effektivt system.

 • Leveranstid på 6-8 veckor
 • Ingen förskottsbetalning 
 • Rikstäckande

Elbilsladdning för ett grönare hem

Ladda bilen med grön el från solen och komplettera ditt hem med solceller. Få saker är grönare än att ladda din bil med egenproducerad solenergi. Genom att använda en laddbox kan du ladda ditt fordon hemma när elpriserna är låga och undvika laddning under resan. Investera i solceller för att dra nytta av din egenproducerade el och ladda ditt fordon till en ännu lägre kostnad än nätelpriset. Komplettera ditt hem med solceller från Evify och ta steget mot ett självförsörjande och smart hem.

Så enkelt är det att skaffa solceller

 1. Evifys konsulter bedömer dina förutsättningar för att ge optimala rekommendationer och skickar en detaljerad offert.
 2. Dom går igenom upplägget över telefon, svarar på dina frågor och justerar vid behov. Signera offerten digitalt när du är redo.
 3. Evify sköter all dokumentation och skickar förhandsanmälan till din nätägare. Du hålls informerad via mejl, och en vecka före installationen kontaktas du av vår projektledare.
 4. Installation efter 1-4 dagars arbete av deras certifierade installatörer slutförs installationen och anläggningen testas vid elanslutning.
 5. Efter installationen skickar dom en fullständig anmälan till din nätägare. När din elmätare är konfigurerad för solel och godkänd av nätägaren kan din anläggning aktiveras.
 6. Följ din solelsproduktion och övervaka din energiproduktion genom deras app. Vid frågor eller bekymmer står deras erfarna support redo att hjälpa dig.

För företag

Företag har möjlighet att dra nytta av dynamiska prislistor, ett bredare utbud av produkter, snabbare support och teknisk rådgivning från Evifys experter.

Marknadens bästa sortiment. Som företagskund hos Evify får man tillgång till det bredaste och varierade sortimentet för elbilsladdning på marknaden. Det inkluderar både det vanliga sortimentet och det specifika B2B-sortimentet.

Fördelar för företagskunder

 • Dynamiska prislistor: Företagskunder får tillgång till förmånligare priser, ett bredare produktsortiment och mer flexibla betalningsalternativ.
 • Snabbare support: Avtalskunder erhåller högsta nivå av dedikerad support för att få snabb och effektiv hjälp.
 • Service: Företagskunder får tillgång till teknisk affärssupport samt kund och teknikstöd från Evifys experter.

Tillsammans strävar företaget och Evify mot en grönare framtid genom oberoende avtal och samarbeten med elbilindustrins mest framstående aktörer. Detta möjliggör bättre priser och större fördelar för företagskunderna, och tillsammans underlättar de övergången till en eldriven fordonsflotta.


Omdömen om Evify

Evify har generellt sett positiva omdömen från kunder som framhäver företagets snabba och smidiga försäljningsprocess, det välkomnande bemötandet från både Evify och deras elektriker, samt tydlig kommunikation och snabba svar på frågor. Majoriteten av kunderna ger höga betyg på omdömesplattformar som Trustpilot och företagets egna hemsida.

Evify omdöme

Postiva kommentarer

 • Många kunder har uttryckt nöjdhet över den snabba och smidiga försäljningsprocessen hos Evify.
 • Positiva kommentarer riktas även mot det välkomnande bemötandet från både Evify och de elektriker som genomför installationerna.
 • Kunderna värdesätter den klara och tydliga kommunikationen samt snabba svar på sina frågor.
 • Generellt sett erhåller Evify höga betyg på omdömesplattformar som Trustpilot och på deras egna hemsida.

Det finns dock några negativa kommentarer att nämna

 • Vissa kunder har rapporterat om bristande support och svårigheter att få återkoppling från Evify.
 • En del kunder har upplevt problem med oväntade kostnader i samband med installationen.

Omdömena på att majoriteten av kunderna är mycket nöjda med Evify, uppskattar den effektiva och smidiga processen samt den goda servicen. Trots detta bör man vara medveten om att det finns en mindre grupp kunder som upplevt utmaningar, särskilt vad gäller support och kostnader.


Sammanfattning

Evify, grundat 2018, strävar efter att förenkla laddningen för elbilsägare i hela Sverige. Med hundratals installationer varje vecka och tusentals nöjda kunder har de etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden. Deras dedikerade kundtjänst och samarbete med marknadens bästa leverantörer bidrar till en hållbar och effektiv elbilsladdningslösning.

Under 2023 installerade Evify över 6000 laddboxar, vilket resulterade i imponerande 16 miljoner kilowattimmar laddade. Företaget satsar även på solenergi och solceller av hög kvalitet, och deras breda utbud inkluderar dynamiska prislistor och teknisk rådgivning för företagskunder.

Evifys positiva omdömen betonar den smidiga försäljningsprocessen, vänliga bemötandet, tydlig kommunikation och snabba svar. Trots övervägande positiva erfarenheter bör potentiella kunder vara medvetna om några rapporter om bristande support och oväntade kostnader från en mindre grupp användare. Sammantaget verkar dock Evify sträva mot en grönare framtid genom att erbjuda pålitliga laddnings- och solenergilösningar i hela landet.

Våra ord om Evify

Evify strävar efter att erbjuda smidiga och pålitliga laddnings och solenergilösningar för att främja en grönare framtid. Vi på Mekare rekommenderar Evify!

4

av

5

Kundtjänst

Evify kundtjänst

Evify har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras tjänster och produkter. 

Telefon:

010-555 91 40


E-post:

[email protected]


Öppettider:

Måndag-fredag: 09:00-16:00

Lunchstängt: 12:00-13:00


Besöksadress:

Hangövägen 29
115 41 Stockholm
Stockholms län


Administration:

Evify Sweden AB

Organisationsnummer: 559176-2496

Produkter
Evify Laddbox & installation i hela Sverige
Laddboxar Laddkablar Tillbehör Installation Bäst i test Jämför laddboxar Företagskund
Trustpilot
1335 kundomdömen