Motorsweden

Motorsweden är en grossist som erbjuder ett brett sortiment av dirtbike, fiddy, ATV, EU-scooter, mopeder och minimoto, tillsammans med reservdelar och tillbehör, till marknadens lägsta priser. Företaget importerar direkt från fabriken och köper i stora volymer, vilket gör att dom kan erbjuda produkter till priser långt under genomsnittet utan att kompromissa med kvaliteten.

Visa butik Omdömen
Tobias Karlsson

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Om Motorsweden

Motorsweden är en ledande aktör inom affärsområdet "lätta fordon," såsom mopeder, elmopeder, dirtbikes, ATV och minifordon. Med en imponerande tillväxt har Motorsweden skapat ett stort sortiment som inkluderar både egna varumärken och internationellt erkända varumärken. Företaget erbjuder en bred modellportfölj där fokus ligger på kvalitet, prisvärde och design, vilket tydligt präglar sortimentet. Genom direktinköp från leverantörernas fabriker, stora volymer och samarbete med internationella inköpsorganisationer har Motorsweden kunnat upprätthålla en mycket attraktiv prisnivå. Kunderna kan alltid förvänta sig att få mest valuta för sina pengar.

Genom att dra nytta av några av branschens främsta resurser har Motorsweden teamet lyft kvalitetsnivån för att matcha och överträffa betydligt dyrare varumärken, trots den prisvärda differensen. Företagets e-handelsplattform, motorsweden.se, är en av de mest besökta och uppskattade på marknaden. Plattformen är utformad för att erbjuda kunderna en enkel och smidig köpupplevelse i en säker och informativ webbmiljö. Hos Motorsweden kan kunderna enkelt välja transportalternativ och betalningsupplägg direkt på webbplatsen, från deras dörr till deras dörr. Enkelt, snabbt och säkert.

Motorswedens produkter levereras snabbt, smidigt och kostnadseffektivt direkt från det nya huvudlagret strax utanför Helsingborg. Huvudkontoret är placerat i anslutning till lagret, vilket garanterar närhet till kundservice och support. Motorsweden har också två fysiska butiker i Göteborg och Åstorp. Där kan kunderna uppleva större delen av företagets fordonssortiment och göra sina köp. Oavsett hur kunderna väljer att handla är Motorsweden alltid tillgängligt, bara ett telefonsamtal bort. 

Motorsweden butiker i Göteborg & Åstorp

Välkommen till Motorswedens breda sortiment i någon av deras fysiska butiker i Göteborg eller Åstorp. Där kan besökarna smidigt göra sina köp över disk och utnyttja lika enkel och snabb utcheckning med Klarna som online. I butikerna finns möjlighet att göra klipp på demoprodukter och andra prisnedsatta fordon och tillbehör.

Motorsweden strävar alltid efter att hålla ett relativt stort lager i båda butikerna, men ibland påverkar hög efterfrågan tillgängligheten. För att vara säkra på att få precis det de söker, rekommenderas besökarna att kontakta Motorsweden i förväg.

Handla enkelt med Klarna | Fullservice verkstad | Galet bra priser även i butik

Butiken i Göteborg

Besök Motorsweden i Göteborg för ett av stadens största utbud av mopeder, elscooters, fyrhjulingar och dirtbikes. I lagret ger besökarna möjlighet att provsitta och i viss mån provköra. Motorsweden har alltid ett stort lager av tillbehör och reservdelar, som kan beställas om de inte finns i butiken. I anslutning till butiken finns Motorswedens verkstad som hjälper med allt från små reparationer till större service på fordonen.

Butiken i Åstrop

Ta er till Motorsweden i Åstorp för ett brett utbud av motorfordon på två och fyra hjul. Den stora lokalen på 300 kvm erbjuder ett stort sortiment, och med huvudlagret vägg i vägg kan besökarna tillgodose sig hela Motorswedens utbud. Butiken erbjuder även tillbehör och reservdelar. För att vara säkra på tillgänglighet kan besökarna enkelt först söka upp det de vill ha online och sedan besöka butiken. Även i Åstorp finns Motorswedens verkstad nära till hands för reparationer och service på mopeder, fyrhjulingar och dirtbikes.

Smidig och trygg handel hos Motorsweden

Beställning

Deras beställning bekräftas med en skriftlig orderbekräftelse via mail inom 2 timmar. Det är viktigt att du kontrollerar skräpposten om du inte har mottagit den. Det rekommenderas att du läser igenom och sparar orderbekräftelsen för eventuell framtida kontakt.

Priser, betalning & avgifter

Alla priser är i svenska kronor inklusive moms. Betalning sker vid orderläggning om inte annan betalningsmetod har valts och godkänts. Tillsammans med Klarna erbjuds olika betalningsalternativ.

Frakt & leveransvillkor samt transport

Fraktkostnad tillkommer om ej annat anges. Leverans sker främst med DHL. Det rekommenderas att de kontaktar transportören vid eventuella transportskador och även anmäler detta till deras kundtjänst. Ej utlöst försändelse debiteras.

Avbeställning

Vid önskan om avbeställning bör de kontakta kundtjänst. Vid expedierad order kan kostnader tas ut.

Ångerrätt/retur

Ångerrätt gäller 14 dagar från mottagande av varan. De ansvarar själva för returfrakten. Återbetalning sker inom 14 dagar från returens mottagande. Observera att ångerrätt inte gäller för elektroniska reservdelar.

Garanti

Garantivillkor varierar per produkt och anges på respektive produktsida. Vid saknad servicebok vid leverans av moped bör de kontakta företaget inom 5 arbetsdagar.

Reklamation

Vid eventuella felaktiga varor bör de reklamera så snart felet upptäcks. Användning av företagets reklamationsformulär på hemsidan rekommenderas för snabb och effektiv hantering.

Omdöme om Motorsweden

Generellt sett så ser vi att kunder har gett Motorsweden positiva köpupplevelser och ger dem ett gott omdöme. Webbplatsen ansågs vara lätt att navigera. Den konkurrenskraftiga prissättningen och det breda utbudet av betalningsalternativ, särskilt med Klarna, var uppskattat. Leveransen genomfördes smidigt via DHL, och produkterna var i utmärkt skick vid mottagandet. Vid en transportskada hanterades returprocessen så ger kunderna tummen upp för deras hjälpsamma och tillmötesgående kundtjänsten.

Trustpilot

Motorsweden Trustpilot OmdömeBetyget hos Trustpilot för Motorsweden ligger på 3,8 av 5 stjärnor av totalt 3 129 omdömen.

Sammanfattning

Motorsweden, en ledande leverantör av lätta fordon som mopeder och ATV, erbjuder ett brett sortiment med fokus på kvalitet och prisvärde. Genom direktinköp och samarbeten håller de konkurrenskraftiga priser.

Deras e-handel, ger en säker och smidig onlineköpupplevelse. Med snabba leveranser från det nya huvudlagret nära Helsingborg och fysiska butiker i Göteborg och Åstorp, strävar Motorsweden efter att tillgodose kundernas behov.

Avbeställning och retur är enkelt hanterat med tydliga riktlinjer. Ångerrätt gäller inom 14 dagar, och garantivillkoren varierar per produkt. Motorswedens positiva omdömen och ett Trustpilot betyg på 3,8 av 5 indikerar kundnöjdhet och förtroende.

Våra ord om Motorsweden

Frihet och äventyr blir verklighet med Motorsweden – kvalitetsfordon till låga priser skapar ditt livs resa!

4

av

5

Kundtjänst

Motorsweden kundtjänst

Motorsweden har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras tjänster, produkter och verkstäder. 

Telefon:

010-405 60 10

E-post:

[email protected]

Öppettider:

Måndag-fredag: 10:00-14:00

Lunchstängt: 12:00-12:30


Besöksadress:

Ji-Te gatan 2
265 38 Åstorp
Skåne 


Administration:

North European Trust AB

Organisationsnummer: 556681-3167

Trustpilot
3129 kundomdömen