Motorsweden

Motorsweden är en grossist som erbjuder ett brett sortiment av dirtbike, fiddy, ATV, EU-scooter, mopeder och minimoto, tillsammans med reservdelar och tillbehör, till marknadens lägsta priser. Företaget importerar direkt från fabriken och köper i stora volymer, vilket gör att dom kan erbjuda produkter till priser långt under genomsnittet utan att kompromissa med kvaliteten.

Visa butik Omdömen
Tobias Karlsson

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Om Motorsweden

Motorsweden är en ledande aktör inom "lätta fordon" som mopeder, elmopeder, dirtbikes, ATV och minifordon. Sedan starten 2002 har företaget vuxit snabbt och skapat ett brett sortiment som inkluderar både egna och internationellt erkända varumärken. Med ett starkt fokus på kvalitet, prisvärde och design strävar Motorsweden efter att möta de skiftande behoven hos både privatpersoner och yrkesverksamma inom diverse sektorer.

Kostnadseffektivitet och produktkvalitet

Motorsweden står ut genom sin förmåga att upprätthålla en attraktiv prisnivå samtidigt som de erbjuder högkvalitativa produkter. Detta uppnås genom direktinköp från tillverkarnas fabriker, stora inköpsvolymer och samarbeten med internationella inköpsorganisationer. Dessa strategier garanterar att kunderna alltid får mest valuta för sina pengar och att produkterna håller en kvalitetsnivå som matchar, och ofta överträffar, dyrare alternativ.

E-handelsplattform och kundupplevelse

Motorsweden.se är inte bara en av de mest besökta e-handelsplattformarna för lätta fordon i Norden, den är också designad för att göra kundupplevelsen så smidig som möjligt. Plattformen tillåter kunder att enkelt välja bland olika transport och betalningsalternativ, från dörr till dörr. Detta skapar en trygg och informativ miljö där kunderna enkelt kan göra sina köpbeslut.


Motorsweden butiker i Göteborg & Åstorp

Företaget har sitt huvudkontor och ett stort nytt lager i Helsingborg, vilket möjliggör snabba och effektiva leveranser direkt till kunder eller till de två fysiska butikerna i Göteborg och Åstorp. I dessa butiker kan kunderna personligen uppleva och köpa fordon. Motorsweden betonar vikten av tillgänglighet och kundservice, där kundtjänsten alltid är ett telefonsamtal bort för att garantera kundnöjdhet.

Motorsweden strävar alltid efter att hålla ett relativt stort lager i båda butikerna, men ibland påverkar hög efterfrågan tillgängligheten. För att vara säkra på att få precis det de söker, rekommenderas besökarna att kontakta Motorsweden i förväg.

Handla enkelt med Klarna | Fullservice verkstad | Galet bra priser även i butik

Butiken i Göteborg

Besök Motorsweden i Göteborg för ett av stadens största utbud av mopeder, elscooters, fyrhjulingar och dirtbikes. I lagret ger besökarna möjlighet att provsitta och i viss mån provköra. Motorsweden har alltid ett stort lager av tillbehör och reservdelar, som kan beställas om de inte finns i butiken. I anslutning till butiken finns Motorswedens verkstad som hjälper med allt från små reparationer till större service på fordonen.

Butiken i Åstrop

Ta er till Motorsweden i Åstorp för ett brett utbud av motorfordon på två och fyra hjul. Den stora lokalen på 300 kvm erbjuder ett stort sortiment, och med huvudlagret vägg i vägg kan besökarna tillgodose sig hela Motorswedens utbud. Butiken erbjuder även tillbehör och reservdelar. För att vara säkra på tillgänglighet kan besökarna enkelt först söka upp det de vill ha online och sedan besöka butiken. Även i Åstorp finns Motorswedens verkstad nära till hands för reparationer och service på mopeder, fyrhjulingar och dirtbikes.


Smidig och trygg handel hos Motorsweden

Motorsweden är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser, säkra betalningsalternativ genom Klarna, och tydliga leveransvillkor med DHL. Dom står även till din tjänst för att hantera eventuella frågor kring avbeställningar, returer, garantier och reklamationer, för att din köpupplevelse ska vara så bekymmersfri som möjligt.

Beställning

Deras beställning bekräftas med en skriftlig orderbekräftelse via mail inom 2 timmar. Det är viktigt att du kontrollerar skräpposten om du inte har mottagit den. Det rekommenderas att du läser igenom och sparar orderbekräftelsen för eventuell framtida kontakt.

Priser, betalning & avgifter

Alla priser är i svenska kronor inklusive moms. Betalning sker vid orderläggning om inte annan betalningsmetod har valts och godkänts. Tillsammans med Klarna erbjuds olika betalningsalternativ.

Frakt & leveransvillkor samt transport

Fraktkostnad tillkommer om ej annat anges. Leverans sker främst med DHL. Det rekommenderas att de kontaktar transportören vid eventuella transportskador och även anmäler detta till deras kundtjänst. Ej utlöst försändelse debiteras.

Avbeställning

Vid önskan om avbeställning bör de kontakta kundtjänst. Vid expedierad order kan kostnader tas ut.

Ångerrätt/retur

Ångerrätt gäller 14 dagar från mottagande av varan. De ansvarar själva för returfrakten. Återbetalning sker inom 14 dagar från returens mottagande. Observera att ångerrätt inte gäller för elektroniska reservdelar.

Garanti

Garantivillkor varierar per produkt och anges på respektive produktsida. Vid saknad servicebok vid leverans av moped bör de kontakta företaget inom 5 arbetsdagar.

Reklamation

Vid eventuella felaktiga varor bör de reklamera så snart felet upptäcks. Användning av företagets reklamationsformulär på hemsidan rekommenderas för snabb och effektiv hantering.


Omdöme om Motorsweden

Generellt sett så ser vi att kunder har gett Motorsweden positiva köpupplevelser och ger dem ett gott omdöme. Webbplatsen ansågs vara lätt att navigera. Den konkurrenskraftiga prissättningen och det breda utbudet av betalningsalternativ, särskilt med Klarna, var uppskattat. Leveransen genomfördes smidigt via DHL, och produkterna var i utmärkt skick vid mottagandet. Vid en transportskada hanterades returprocessen så ger kunderna tummen upp för deras hjälpsamma och tillmötesgående kundtjänsten.

Trustpilot

Betyget hos Trustpilot för Motorsweden ligger på 3,8 av 5 stjärnor av totalt 3 129 omdömen.

Motorsweden Trustpilot Omdöme


Sammanfattning

Motorsweden, en ledande leverantör av lätta fordon som mopeder och ATV, erbjuder ett brett sortiment med fokus på kvalitet och prisvärde. Genom direktinköp och samarbeten håller de konkurrenskraftiga priser.

Deras e-handel, ger en säker och smidig onlineköpupplevelse. Med snabba leveranser från det nya huvudlagret nära Helsingborg och fysiska butiker i Göteborg och Åstorp, strävar Motorsweden efter att tillgodose kundernas behov.

Avbeställning och retur är enkelt hanterat med tydliga riktlinjer. Ångerrätt gäller inom 14 dagar, och garantivillkoren varierar per produkt. Motorswedens positiva omdömen och ett Trustpilot betyg på 3,8 av 5 indikerar kundnöjdhet och förtroende.

Våra ord om Motorsweden

Frihet och äventyr blir verklighet med Motorsweden – kvalitetsfordon till låga priser skapar ditt livs resa!

4

av

5

Kundtjänst

Motorsweden kundtjänst

Motorsweden har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras tjänster, produkter och verkstäder. 

Telefon:

010-405 60 10

E-post:

[email protected]

Öppettider:

Måndag-fredag: 10:00-14:00

Lunchstängt: 12:00-12:30


Besöksadress:

Ji-Te gatan 2
265 38 Åstorp
Skåne 


Administration:

North European Trust AB

Organisationsnummer: 556681-3167

Trustpilot
3129 kundomdömen