Riddermark Bil

Riddermark Bil är Sveriges främsta aktör när det gäller att köpa, sälja och byta begagnade bilar över hela landet. Oavsett var i Sverige kunderna befinner sig, erbjuder Riddermark Bil att köpa deras bil och hämtar den inom 24 timmar, med pengarna på kontot direkt. Med ett imponerande lager på över 3500 begagnade bilar i alla prisklasser och kategorier, inklusive elbilar, transportbilar, premiumbilar och vanliga bilar, strävar Riddermark Bil efter att hjälpa alla kunder att hitta rätt bil och genomföra en smidig bilaffär.

Visa butik Omdömen
Tobias Karlsson

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Riddermark Bil - Ledande återförsäljare av begagnade bilar

Ett av det främsta namnet inom begagnade bilar i Sverige, etablerades 2007 och har sedan dess blivit landets största oberoende återförsäljare av begagnade fordon. Med huvudkontor i Järfälla och en imponerande 15 butiker runt om i landet, har Riddermark Bil skapat sig ett rykte för att erbjuda högkvalitativa svenska bilar i utmärkt skick. Deras fokus ligger på fordon som är yngre än tio år och har kört under 17 000 mil.

Tjänster och brett fordonsutbud

Företaget har ett stort lager på över 5000 bilar, vilket ger kunderna ett brett urval att välja bland. Riddermark Bil erbjuder en rad tjänster för att göra bilköpet så smidigt som möjligt, inklusive köp och försäljning av begagnade bilar, värderingstjänster, möjligheten att lämna in befintliga bilar som inbyte, samt hemleverans och hämtning av fordon. Dessutom erbjuder de olika finansieringsalternativ för att möta kundernas behov.

Kundnöjdhet och digital närvaro

Företagets positiva rykte bekräftas av kundernas recensioner på plattformar som Trustpilot. Riddermark Bil har skördat framstående lovord för sitt breda sortiment, konkurrenskraftiga priser och engagerade kundtjänst.

För att göra bilköp ännu enklare har Riddermark Bil en användarvänlig webbplats (https://www.riddermarkbil.se/) där kunder kan bläddra bland det aktuella utbudet av begagnade bilar, få en gratis värdering av sin egen bil, boka en provkörning, ansöka om finansiering och hitta information om den närmaste butiken.

Riddermark Bil det idealiska valet för alla som vill köpa eller sälja begagnade bilar i Sverige. Deras imponerande utbud av välskötta fordon, konkurrenskraftiga priser och foda service gör dem till en pålitlig partner för alla bilägare.


Få en professionell värdering

Riddermark Bil presenterar möjligheten att kostnadsfritt och opartiskt värdera din bil genom en enkel process på deras webbplats. Hela proceduren tar bara några minuter och följer tre smidiga steg:

Steg 1: Besök Riddermark Bils webbplats på https://www.riddermarkbil.se/vardera-bil/ och ange din bils registreringsnummer och miltal.

Steg 2: En erfaren specialist från Riddermark Bil kommer att manuellt utvärdera din bil med grund i aktuell marknadsdata.

Steg 3: Du kommer att få en kostnadsfri offert antingen via e-post eller telefon. Det är viktigt att påpeka att du inte är bunden att sälja din bil till Riddermark Bil efter värderingen, men om du väljer det, kan de erbjuda en smidig och trygg försäljningsprocess.

Fördelarna med att välja Riddermark Bil för att värdera din bil inkluderar

 • En kostnadsfri tjänst utan förpliktelser.
 • Manuell värdering av bilar utförd av kunniga experter.
 • Prissättning som återspeglar aktuell marknadssituation.

Några aspekter att beakta

 • Riddermark Bil accepterar de flesta moderna bilar för värdering, men det kan förekomma avslag för fordon som är äldre än 10 år, har överstigit 17 000 mil, har använts som taxi eller är importbilar.
 • De erbjuder en komplett lösning för bilförsäljning, vilket inkluderar hantering av ägarbyte, lån eller leasingavtal, samt bekväm hämtning av bilen från din plats.

Bilinbytesaffär - Tre enkla steg 

Tre enkla steg för att säkerställa att du får maximalt värde vid inbyte av din bil

 1. Välj din nästa bil med omsorg: Genom att noggrant undersöka priset på liknande bilar på marknaden kan du som köpare skapa dig en realistisk uppfattning om ett rimligt marknadspris. Detta ger dig trygghet i att den valda bilen inte är överprissatt.
 2. Meddela om din inbytesbil: När du fått information om det så kallade "nettopriset" på din önskade bil, är det dags att informera säljaren att du har en bil att byta in. Förbered dig genom att förhandsundersöka marknadspriset för din egen bil, vilket ger dig en uppfattning om dess värde.
 3. Genomför förhandlingar med insikt: Vid förhandlingsskedet, förvänta dig att det inbytespris du får av en bilhandlare kommer vara lägre jämfört med om du hade sålt privat. Notera också att annonserade privatförsäljningar ofta listar bilar till ett högre pris än det slutliga försäljningspriset. Kom ihåg att bilhandlaren kommer att granska din bil för eventuella brister som behöver åtgärdas innan den kan säljas vidare. Upptäcks brister kan det påverka det slutliga inbytesvärdet. För att underlätta denna process, ta del av vår punktlista på Riddermark Bil för att kontrollera din bil.

Riddermark bilservice

På Riddermark Bil är de specialister på bilservice och bilreparationer. De delar med sig av hur deras arbetsprocess kring bilservice ser ut, som sträcker sig längre än en vanlig oljebyte. Med över 2500 bilar som behandlas varje månad har de ett dedikerat team av bilmekaniker, besiktningstekniker, rekonditionerare, bilplåtslagare och billackerare som arbetar tillsammans för att förbättra de begagnade bilar de förvärvar. I videon nedan presenterar de stolt den förädlingsprocess varje bil genomgår innan den säljs. Nedan finns även en översiktlig beskrivning av hela processen.

Teamet omfattar

 • Bilmekaniker
 • Besiktningstekniker
 • Rekonditionerare
 • Bilplåtslagare
 • Billackerare

Tips för bilservice

 1. Följ alltid den planerade servicen inom rätt tidsintervall för att garantera att försäkringar och garantier är giltiga.
 2. Utför noggrann forskning om verkstaden och ta hänsyn till tidigare kunders omdömen.
 3. Undersök och jämför prisförslag från olika verkstäder för att få bästa möjliga erbjudande.
 4. Se till att serviceboken är stämplad eller att du får en underskrift i bilens servicebok eller en separat arbetsorder om bilen har en digital servicebok.
 5. Be om en kopia på serviceprotokollet för dokumentation av utförd service.
 6. Samla och spara all dokumentation, då den kan vara värdefull och behövas för eventuella garantiåtgärder.

Begagnad bilgaranti - En trygghet 

Är det möjligt att få garantier från bilhandlare? Javisst, men det är inte alla som kan erbjuda det vid begagnatköp. Riddermark Bil samarbetar med Garanti Direkt (Solid Försäkringar) för att erbjuda marknadens mest fördelaktiga begagnadbilgaranti.

Köparen får tillgång till ett effektivt system för att hantera oväntade händelser med fordonet, vilket säkerställer bästa möjliga service. Garanti Direkt försäkrar endast fordon hos kvalitetsmedvetna återförsäljare, vilket innebär att köparna kan känna sig trygga med sina köp från Riddermark Bil.

Riddermark garanti - För en tryggare bilaffär! 

Riddermark Bilförsäkring ger dig maximalt skydd och extra förmåner för ett bekymmersfritt ägande av din begagnade bil.

Large – Bilar upp till 7 år och max 120 000 km:

 • Inkluderar reparation av fel och arbetskostnader för de flesta mekaniska och elektroniska komponenter.
 • Ersätter upp till 40 000 kr per skada och gäller för upp till 3000 mil per garantiår.

Medium - Bilar upp till 10 år och max 170 000 km:

 • Kompletterar Small med ytterligare mekaniska och elektroniska komponenter.
 • Ersätter upp till 30 000 kr per skada och gäller för upp till 3000 mil per garantiår.

Riddermark Bilförsäkring

Riddermark Bilförsäkring erbjuder försäkringspaket som ger trygghet för dig och din begagnade bil på vägarna. Med deras samarbete med Folksam och deras Rivstart försäkring, får du dessutom kostnadsfritt extra skydd de första 14 dagarna efter bilköpet. Riddermark Bilförsäkring ser till att alla villkor och självrisker är tydligt förklarade, så att du kan känna dig säker i ditt val av försäkring.

 • Trygg Resa: Riddermark bilförsäkring ger trygghet på vägarna för din begagnade bil med allmän trafiksäkerhetsförsäkring.
 • Helförsäkring: Inkluderar vagnskadeförsäkring, drulle, assistans, och hyrbil för extra trygghet.
 • Extra förmåner: Skydd vid nyckelförlust, skador på kupé och lastutrymme, samt feltankning för ett bekymmersfritt bilägande.
 • Lätt lastbil: Passar även för begagnade transportbilar och lätta lastbilar.
 • Folksam rivstart: Kostnadsfri i 14 dagar från bilköpet med extra skydd för nyckelförlust, kupéskador och feltankning.
 • Självrisk och villkor: Varierande självrisk beroende på skadetyp, med låg självrisk vid drulle, stöld eller brand. Gratis stenskottslagning före spricka.
 • Skydd: Trafikförsäkring, maskinskada, vagnskada, brand, kristerapi, glas, feltankning, hyrbil, stöld, nyckelförlust, och rättsskydd.

Omdömen om Riddermark Bil

Riddermark Bil har över 7 240 recensioner på Trustpilot och har erhållit ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5 stjärnor.

Riddermark Bil Omdöme

Positiva recensioner

 • Kunder hyllar den professionella och hjälpsamma personalen.
 • Det stora utbudet av bilar och konkurrenskraftiga priser uppskattas.
 • Smidig köpprocess får positiva kommentarer.

Negativa recensioner

 • En del kunder rapporterar problem med leveranstider.
 • Kommunikationsmissförstånd nämns som en utmaning.
 • Vissa kunder är missnöjda med bilens skick enligt vissa recensioner.

Riddermark Bil generellt sett ett gott rykte på Trustpilot, men det finns några utmaningar som nämns av en del kunder, särskilt gällande leveranstider, kommunikation och bilens skick.


Sammanfattningsvis

Riddermark Bil är en framstående aktör inom begagnade bilar i Sverige sedan etableringen 2007. Med 15 butiker runt om i landet och över 5000 bilar i lager har de blivit landets största oberoende återförsäljare av begagnade fordon. Specialiserade på yngre bilar i gott skick erbjuder de ett brett utbud och en mängd tjänster, inklusive köp, försäljning, värdering, inbyte, samt bekväm hemleverans och hämtning.

Riddermark Bil har ett starkt rykte med positiva recensioner på Trustpilot, där de får ett betyg på 4.4 av 5 stjärnor. Kundrecensioner lyfter fram den professionella personalen, det stora utbudet och konkurrenskraftiga priser. Dock finns några utmaningar, särskilt relaterade till leveranstider, kommunikation och ibland bilens skick.

Våra ord om Riddermark Bil

Riddermark Bil är din trygga plats för högkvalitativa begagnade bilar i Sverige, med över 15 butiker, 5000 fordon i lager och en stark 4.4/5 rating på Trustpilot.

4

av

5

Kundtjänst

Riddermark Bil kundtjänst

Riddermark Bil har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras tjänster, produkter och verkstäder. 

Telefon:

08-590 930 40

E-post:

[email protected]

Öppettider:

Måndag-fredag: 09:00-19:00

Lördag: 10:00-18:00
Söndag: 10:00-16:00


Besöksadress:

Riddermark Bil AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma


Administration:

Riddermark Bil AB

Organisationsnummer: 556750-7693

Produkter
Riddermark Bil Störst i Sverige på begagnade bilar
Köpa bil Sälja bil Värdera bil Bilförsäkring Bilgaranti Bilservice
Trustpilot
7240 kundomdömen