Skruvat

Skruvat.se är en ledande leverantör av bil- och båtdelar, reservdelar samt tillbehör till konkurrenskraftiga priser. Med en sökfunktion baserad på registreringsnummer gör företaget det enkelt för kunder att hitta rätt del till sin bil. Genom att erbjuda högkvalitativa bildelar av originalkvalitet till lägre priser än i vanliga butiker, strävar Skruvat.se efter att göra det billigare för kunder att serva eller reparera sina fordon.

Visa butik Omdömen
Tim Karlsson

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Om företaget Skruvat

Nordens främsta e-handelsplats för bildelar - Skruvat! Sedan starten i Sverige 2008 har de vuxit till att bli den överlägset största e-handel för högkvalitativa bildelar online. Varje vecka hanterar de tusentals beställningar och nöjda kunder. 

Brett utbud och överlägsen kundupplevelse

Skruvat strävar alltid efter att erbjuda en överlägsen köpupplevelse där produkter, service och expertis uppfyller kundernas högsta förväntningar. Med ett imponerande sortiment på över 850 000 kvalitetsprodukter, inklusive nya bilreservdelar, biltillbehör, däck och fälgar för ledande bilmärken som Audi, Bmw, Chrysler och många fler.

Säkerhet och kundnöjdhet

För att säkerställa trygghet online samarbetar Skruvat med de främsta bankerna och betalningsleverantörerna. Den moderna tekniska plattformen garanterar en smidig och säker köpupplevelse i deras nätbutik. Genom partnerskap med ledande logistikföretag i Europa kan de också erbjuda blixtsnabba leveranser direkt från lagret till kunden.

Skruvats engagemang sträcker sig bortom försäljningen. Varje köp är utformad för att vara en positiv upplevelse, och det är ingen överraskning att 9 av 10 kunder ger dem det högsta betyget. Därför är nöjda kunder de mest kraftfulla ambassadörerna för Skruvat.


Prisgaranti på Skruvat

Skruvat.se strävar efter att erbjuda sina kunder oslagbara priser på bildelar genom sin generösa prisgaranti. Kunden har hela 20 dagar från inköpsdatum för att dra nytta av denna garanti. Om de hittar exakt samma produkt till ett lägre pris hos en annan butik inom Europa, matchar Skruvat inte bara priset utan ger även en extra 5% rabatt. Detta gäller både online och fysiska butiker, förutsatt att de inte är auktionsplatser eller liknande.

Villkor för prisgarantin

För att kvalificera sig måste produkten vara jämförbar i design och kvalitet samt vara oanvänd. Den bör också vara tillgänglig för köp under liknande villkor, inklusive varukostnad, frakt och moms. Det är viktigt att notera att prisgarantin inte omfattar produkter under kampanjer eller extrapris samt utesluter originalprodukter, däck och fälgar.

Skruvats mål är att säkerställa att varje kund får det bästa möjliga priset och en positiv köpupplevelse. 


Order & Pickup Point i Kungsängen

Skruvat är stolta över sitt senaste samarbete med Bythjul, vilket har resulterat i etablerandet av en Order & Pickup Point i Kungsängen, strax norr om Stockholm. Här erbjuds en smidig lösning där kunder kan få hjälp av kunnig personal för att beställa reservdelar till sina bilar, som sedan levereras bekvämt till ett utlämningsställe nära dem.

 • Enkel beställning och leverans: Kunder kan enkelt beställa och hämta ut däck, fälgar och kompletta hjul från Skruvats lager, som rymmer över 80 000 däck. Fokus ligger på att göra hela processen så enkel och bekväm som möjligt.
 • Direktköp och tillbehör i butiken: Kunder har möjlighet att köpa enklare tillbehör direkt i butiken för sina bilar. Personalen finns på plats för att ge support och säkerställa att kunderna hittar det de behöver.
 • Personlig support i butiken: Ibland vill kunder helt enkelt ha en konversation med en kunnig person. De är varmt välkomna att besöka Skruvats butik i Kungsängen, där teamet är redo att hjälpa dem att beställa prisvärda reservdelar och tillbehör från Skruvats breda sortiment. Det kan vara allt från bromsbelägg, bilbarnstolar, takboxar till tvätt och säkerhetsartiklar. Dessutom hittar de här däck och fälgar som passar perfekt till din bil!

Hitta och öppettider

Varmt välkommen till Skruvat Order & Pickup Point i Kungsängen, där de gör bildelsshopping både bekvämt och personligt för sina kunder!

 • Öppettider: Måndag - Fredag Kl.07.00 - 16.00, Lunchstängt Kl.11.00 - 12.00.
 • Adress: Mätarvägen 27B, 19637 Kungsängen

Företagskund hos Skruvat

Med Skruvat som din samarbetspartner får du inte bara tillgång till pålitliga bildelar, utan också en dedikerad kontaktperson och lösningar för ditt företags behov.

 1. Brett Produktutbud: Företagskunder har tillgång till Skruvats omfattande sortiment av bildelar och tillbehör för att möta sina specifika behov. Produkterna sträcker sig över olika bilmärken och kategorier.
 2. Företagskonto: För enkel och överskådlig hantering erbjuder Skruvat möjligheten för företagskunder att skapa ett företagskonto. Detta underlättar snabba och effektiva transaktioner.
 3. Dedikerad kontaktperson: Skruvat tillhandahåller en dedikerad kontaktperson för företagskunder. Denna person står till förfogande för att bistå med orderhantering, svara på frågor och ge personlig service.
 4. Förmånliga priser: Företagskunder kan dra nytta av konkurrenskraftiga och förmånliga priser på bildelar och tillbehör. Skruvat strävar efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar för företagsfordon.
 5. Anpassade lösningar: Skruvat arbetar aktivt med företagskunder för att förstå deras unika behov och erbjuder skräddarsydda lösningar. Detta kan inkludera volymrabatter eller specialbeställningar.
 6. Smidig orderhantering: Företagskunder kan enkelt hantera sina beställningar genom Skruvats online-plattform. Detta inkluderar möjligheten att lägga ordrar, följa leveransstatus och hantera returer.
 7. Ångerrätt för företagskunder: Liksom för privatkunder, tillämpas en 30 dagars ångerrätt för företagskunder, förutsatt att produkterna returneras i oskadat skick och i originalförpackning.
 8. Personlig support: Företagskunder har tillgång till personlig support från Skruvats kundtjänstteam. Detta innefattar assistans med orderhantering, produktfrågor och eventuella tekniska frågor.

Skruvat strävar efter att skapa en positiv och smidig upplevelse för sina företagskunder genom att erbjuda tillförlitliga produkter, konkurrenskraftiga priser och personlig service. För detaljerad information och specifika förmåner, kan företag kontakta Skruvat direkt för att diskutera deras behov och krav.


Skruvat omdöme

Företaget önskar att få insikt om kunders åsikter angående deras produkter, prissättning, leveransprocesser och kundtjänst. Kunden uppmuntras att dela med sig av sina erfarenheter för att hjälpa företaget att förbättra och fortsätta leverera en kvalitativ service.

Skruvat Omdöme

Trustpilot omdöme

Skruvat har erhållit positiva recensioner och åtnjuter generellt sett ett gott rykte bland sina kunder. Med över 40 000 recensioner på Trustpilot har företaget fått en stark betygsättning på 4,4 av 5 stjärnor. Kundfeedback indikerar övervägande nöjdhet, särskilt när det kommer till produkternas kvalitet, priserna och snabb leveranstid. Denna höga betygssättning tyder på att Skruvat lyckats skapa en positiv köpupplevelse och byggt förtroende hos sina kunder.


En guide för returhantering hos Skruvat

Skruvat strävar efter att säkerställa kundnöjdhet, och trots vår önskan om att varje kund ska vara helt tillfredsställd med sina köp, förstår vi att det ibland uppstår fel. För att underlätta returprocessen för privatkunder, har Skruvat implementerat några viktiga riktlinjer.

Ångerrätt

 • Kunder har en ångerrätt på 30 dagar från det att ordern har mottagits, vilket även gäller för företagskunder.
 • Ångerrätten gäller förutsatt att produkterna returneras i oskadat skick och i originalförpackning.

Returhantering

 1. Kunder uppmanas att logga in på sin Min Sida för att registrera returen. Där kan de välja den önskade ordern och följa instruktionerna för att slutföra returprocessen.
 2. Om online registrering inte är möjlig, finns en standardblankett tillgänglig för nedladdning. Kundservice kan kontaktas för assistans vid registreringen.

Retur av däck

 • För däck och fälgar tillkommer en returavgift på 250 kr/st, med en minimumkostnad på 600 kr.
 • Vid köp av komplett hjul tillkommer även en avmonteringsavgift på 250 kr/st, vilken inte inkluderas i minimumkostnaden.

Reklamation

 • Privatkunder har en lagstadgad reklamationsrätt enligt konsumentköplagen på tre år. Eventuella fel bör reklameras inom rimlig tid, och det anses alltid som skäligt att rapportera fel inom två månader efter upptäckt.
 • Vid reklamation skickas produkten vidare till tillverkaren för genomgång och utvärdering.

Återbetalning

 • Återbetalning sker med samma betalningsmetod som användes vid beställningen.
 • Produkter granskas noggrant innan återbetalningen genomförs.

Returadress

 • Returer skickas till följande adress: Skruvat.se C/o DB Schenker Kantyxegatan 22 213 76 Malmö

Däckreturer

 • Returer för däck hanteras av Skruvats däckpartner, Bythjul Norden AB: Bythjul Norden AB Mätarvägen 27B 196 37 Kungsängen

Följ dom rekommenderade riktlinjer

Vid eventuell retur eller reklamation, vänligen följ de riktlinjer som beskrivs ovan för att processen ska gå så smidigt som möjligt. Det är starkt rekommenderat att du följer Skruvats riktlinjer och använder det onlineverktyg som finns för returhantering, för att påskynda processen. Om du har några frågor eller bekymmer i samband med returer, är du alltid välkommen att kontakta deras kundservice.


Sammanfattning

Skruvat.se är en välrenommerad e-handelsplattform som specialiserar sig på försäljning av bildelar och tillbehör. Med över 850 000 kvalitetsprodukter och ett omfattande sortiment som täcker de flesta bilmärken, erbjuder Skruvat.se sina kunder högkvalitativa produkter till förmånliga priser. Företaget har vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats inom sitt område sedan starten i Sverige 2008. Med fokus på att leverera en positiv köpupplevelse strävar Skruvat.se efter att erbjuda säkra och bekväma transaktioner online. Kundnöjdheten återspeglas i övervägande positiva recensioner och en imponerande betygsättning på 4,4 av 5 stjärnor på Trustpilot baserat på över 40 000 recensioner. Skruvat.se sätter även kundtjänst och personlig support i centrum för att skapa en trygg och tillfredsställande upplevelse för sina kunder. Med en dedikerad prisgaranti och möjlighet till en smidig orderhantering, strävar Skruvat.se efter att vara det förstahandsvalet för bildelar och tillbehör på nätet.

Våra ord om Skruvat

Skruvat är en starkt rekommenderad e-handel för alla bilägare som letar efter pålitliga bildelar. Erfarna mekaniker betonar företagets pålitlighet och kvalitet och med sitt rykte är Skruvat det självklara valet för högkvalitativa bildelar och tillbehör.

5

av

5

Kundtjänst

Skruvat kundtjänst

Skruvat har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras tjänster och produkter. 

Telefon:

08-120 20 420

E-post:

[email protected]

Öppettider:

Måndag-fredag: 08:00-17:00


Besöksadress:

Skruvat

Drottninggatan 97

113 60 Stockholm


Administration:

AB Skruvat Reservdelar

Org.nr: 556605-7336


Fakturaadress:

AB Skruvat Reservdelar

Drottninggatan 99

113 60 Stockholm

[email protected]

Trustpilot
37618 kundomdömen