Svenska Gummihuset

Svenska Gummihuset AB är ledande återförsäljare av däck och fälgar online sedan mitten av 90-talet. Med kontor och lager i Eskilstuna möjliggörs smidig montering och balansering av kunders hjul samt snabb leverans. Företaget erbjuder ett brett sortiment med mellan 60 000 och 80 000 artiklar i lager, med stora inköp för konkurrenskraftiga priser och optimal tillgänglighet.

Visa butik Omdömen
Elin Bäcklund

Innehållsansvarig

Publicerad

Vill du känna dig säker när du handlar?

Välkomna till Sveriges främsta online-handel för däck och fälgar – Svenska Gummihuset AB!

Företaget etablerades 1991 med huvudsyftet att via postorder (innan internet blev utbrett på 90-talet) erbjuda högkvalitativa däck och fälgar till både privatpersoner och företag. År 1996 lanserades e-handelsplattformen "www.gummihuset.se", och sedan dess har utvecklingen skett i en imponerande hastighet. Svenska Gummihuset AB har varit marknadsledande inom däck och fälgar på internet/e-handel sedan mitten av 90-talet.

Företaget har sina kontor och lager i samma moderna byggnad i Eskilstuna, vilket möjliggör smidig hantering och stor flexibilitet vid montering och balansering av kunders hjul. Genom att arbeta med omfattande inköp håller de alltid ett imponerande lager med tiotusentals artiklar.

Svenska Gummihuset anses vara det säkra och pålitliga valet när det kommer till att köpa däck och fälgar. Med en lång historia inom branschen, ett gott rykte och ett omfattande produktutbud finns det flera anledningar att överväga dem:

 1. Etablerade och erfarna: Med en historia från 1991 har de omfattande erfarenheter av att sälja däck och fälgar.
 2. Marknadsledande: Som Sveriges största e-handelsplats för däck och fälgar har de bevisligen ett starkt anseende och förtroende.
 3. Stort utbud: Deras omfattande sortiment inkluderar däck och fälgar från olika märken och modeller, vilket ökar chanserna att hitta det du söker.
 4. Snabb leverans: Lager och kontor under samma tak möjliggör snabba leveranser till kunderna.
 5. Konkurrenskraftiga priser: De strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser på sina produkter.
 6. Bra kundservice: Kundtjänsten finns tillgänglig för att hjälpa dig med eventuella frågor eller funderingar.

Dessutom har de en användarvänlig webbplats och en smidig beställningsprocess. Olika betalningsalternativ och leveransmetoder erbjuds för att ytterligare underlätta för kunderna.

Sammanfattningsvis framstår Svenska Gummihuset som det optimala och förtroendeingivande alternativet när det gäller att köpa däck och fälgar. De erbjuder allt du behöver för att hitta rätt produkter till rätt pris.

Sortiment

Svenska Gummihuset AB stoltserar med ett omfattande sortiment av högkvalitativa däck och fälgar. För att säkerställa att varje kund hittar det perfekta alternativet, strävar företaget efter att erbjuda många typer av fälgmodeller. Vid eventuella önskemål eller om det sökta inte finns på webbplatsen, uppmuntras kunder att ta kontakt. Med starka relationer till leverantörer och generalagenter, både nationellt och internationellt, är Svenska Gummihuset AB redo att assistera vid specialbeställningar.

Majoriteten av sortimentet tillverkas inom det senaste året, och företaget upprätthåller strikta kvalitetsstandarder. Målet är att tillhandahålla högkvalitativa däck och fälgar till konkurrenskraftiga priser.

Företaget garanterar att alla däck är originaltillverkade och överensstämmer med gällande standarder. Engagemanget för kvalitet och överensstämmelse med lagkrav understryks genom "E"-märkningen på samtliga däck.

Svenska Gummihuset AB strävar efter att inte bara erbjuda ett brett utbud av premiumprodukter utan också att tillhandahålla en trygg och pålitlig tjänst. Målet är att ständigt överträffa kundernas förväntningar när det gäller däck och fälgar.

Leveranstid och fraktinfo

Svenska Gummihuset AB levererar snabbt och spårbart till närmaste uthämtningsställe. Mottagaren får avisering för att boka hemleverans eller hämta paketet.

Vid mottagande, kontrollera för synliga skador och rapportera till chauffören. Packa upp och inspektera godset samma dag för dolda skador, med omedelbar kontakt om något upptäcks.

Snabba leveranser (1-4 dagar för lagervaror) och tydlig fraktkostnadsinformation förbättrar kundupplevelsen.

Räntefria delbetalningsalternativ

För att få mer information eller svara på dina frågor om delbetalning, vänligen kontakta Avarda på:

E-post: [email protected]
Telefon: +46 10 888 51 75

24 mån Räntefri Delbetalning

 • Årsränta: 0%
 • Uppläggningsavgift: 299 kr
 • Avi/Admin.avgift: 39 kr/mån

12 mån Räntefri Delbetalning

 • Årsränta: 0%
 • Uppläggningsavgift: 199 kr
 • Avi/Admin.avgift: 39 kr/mån

6 mån Räntefri Delbetalning

 • Årsränta: 0%
 • Uppläggningsavgift: 99 kr
 • Avi/Admin.avgift: 39 kr/mån

4 mån Räntefri Delbetalning

 • Årsränta: 0%
 • Uppläggningsavgift: 99 kr
 • Avi/Admin.avgift: 39 kr/mån

Kunden har flexibilitet att göra större inbetalningar, flera inbetalningar, eller slutbetala hela beloppet när som helst under perioden.

Andra Betalningsalternativ:

Köp nu - Betala om 30 dagar

 • Ingen avgift
 • Varor skickas innan betalning, faktura via e-post

Dela upp - Betala i din egen takt upp till 36 mån

 • Årsränta: 19,90%
 • Ingen uppläggningsavgift
 • 2 betalningsfria månader
 • Avi/Admin.avgift: 39 kr/mån

Kontakta Avarda vid frågor eller för ytterligare information.

Glödande omdöme

Svenska Gummihuset har lyckats bygga upp ett starkt förtroende bland sina kunder, vilket återspeglas i det övervägande positiva omdömet på Trustpilot. Den snabba leveransen, attraktiva prisstrukturen och det tillmötesgående kundserviceteamet har tydligt bidragit till att skapa en positiv köpupplevelse för många. För dem som letar efter däck och fälgar med hög kvalitet och överlägsen service verkar Svenska Gummihuset vara ett pålitligt val.

Trustpilot 4,7 av 5 stjärnor

Svenska Gummihuset har ett imponerande betyg på Trustpilot med hela 4.7 stjärnor, baserat på över 3,042 recensioner. Kunderna har framförallt uttryckt sin tillfredsställelse genom positiva kommentarer

Svenska Gummihuset Trustpilot

Det är alltid viktigt att vara medveten om några mindre positiva erfarenheter som andra kunder har delat, och det är alltid en god idé att överväga dessa aspekter vid val av leverantör. Samtidigt är det tydligt att Svenska Gummihuset fortsätter att bemöta och hantera eventuella utmaningar för att förbättra kundupplevelsen. Med en övervägande positiv plattform som Trustpilot är Svenska Gummihuset definitivt ett företag som värdesätter sina kunder och strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en tillfredsställande köpupplevelse.

Sammanfattningsvis

Svenska Gummihuset AB är den ledande online-destinationen för däck och fälgar i Sverige sedan 1991. Med över 3,000 recensioner på Trustpilot och ett betyg på 4.7 av 5 stjärnor är de kända för snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och en användarvänlig webbplats. Med ett imponerande lager och starka relationer med leverantörer erbjuder de ett brett sortiment av högkvalitativa produkter. Kundnöjdheten står i fokus, och företaget strävar efter att överträffa förväntningarna genom räntefria delbetalningsalternativ och god kundservice. Sammantaget är Svenska Gummihuset det pålitliga och trygga valet för högkvalitativa däck och fälgar i Sverige.

Våra ord om Svenska Gummihuset

Med över 30 års erfarenhet och en stark närvaro sedan mitten av 90-talet har vi vuxit till att bli en pålitlig och påstådd aktör inom branschen.

5

av

5

Kundtjänst

Svenska Gummithuset kundtjänst

Svenska Gummithuset har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras produkter. 

Telefon:

0771 - 977 977

E-post:

[email protected]

Öppettider:

Måndag-fredag: 08:30-15:00


Besöksadress:

Fabriksgatan 6

631 05 Eskilstuna

Administration:

Svenska Gummihuset AB

Organisationsnummer: 556750-7297.

Produkter
Svenska Gummihuset Nöjda kunder sedan 1993
Kompletta hjul Fälgar Däck TPMS Tillbehör Paketbonus Monteringspartners Galleri
Trustpilot
5 kundomdömen