Tirendo

Tirendo.se erbjuder ett brett sortiment av däck med över 19 000 produkter i alla prisklasser och från olika märken. Genom ett stort nätverk av europeiska däckgrossister möjliggörs konkurrenskraftiga priser och snabba leveranstider med hjälp av effektiv logistik. Kundtjänsten är tillgänglig för att hjälpa kunder med frågor och garantera en professionell service som skapar förtroende.

Visa butik Omdömen
Tobias Karlsson

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Om Tirendo GmbH

Tirendo GmbH, som är ett dotterbolag till Delticom AG, är ett framstående europeiskt internetföretag specialiserat på försäljning av däck. De är stolta över sin förmåga att erbjuda överlägsen service genom ett team av branschexperter, ledande IT-utvecklare och däckspecialister. Genom strategiska partnerskap med framstående däcktillverkare kan de garantera konkurrenskraftiga priser på högkvalitativa däck. Det övergripande målet för Tirendo är att skapa en positiv köpupplevelse för deras kunder genom att kombinera professionalism, passion och innovativa lösningar. I deras omfattande sortiment hittar kunder välkända varumärken till förmånliga priser. Beställningar är både enkla och snabba, och de erbjuder både leverans till kundens adress och direkt till en montör i närområdet. Kundtjänsten står redo att hjälpa vid eventuella frågor eller förslag på förbättringar.

Säkerhet och tillförlitlighet

 • Samarbeten med betrodda organisationer, såsom ADAC.
 • Ett brett utbud av kvalitetsdäck.
 • Erfaren och vänlig kundtjänst.
 • Kort svarstid.
 • Samarbeten med över 5000 monteringsverkstäder.
 • Partnerskap med grossister över hela Europa.
 • Internationella och välkända logistikpartners som DPD och GLS.
 • Smidig orderhantering genom ett internationellt och erfaret team.

kvalitet och omfattande service i däckbranschen

Tirendos engagemang för att erbjuda mycket valuta för pengarna innebär att de strävar efter att tillhandahålla ett brett och varierat utbud av högkvalitativa däck till konkurrenskraftiga priser. Genom deras samarbete med organisationer som ADAC, samt deras nätverk av över 5000 monteringsverkstäder och samarbete med grossister över hela Europa, strävar de efter att göra däckköp så smidigt och tillgängligt som möjligt för sina kunder. Den dedikerade och erfarna kundtjänsten är redo att svara på frågor och ge stöd, och den korta svarstiden säkerställer att kunderna får snabb och effektiv hjälp.

Nätvärk

Tirendos starka nätverk av partners och logistikpartners, inklusive företag som DPD och GLS, är en ytterligare garanti för deras kunders tillfredsställelse. Med deras erfarna och internationella team säkerställer de att varje order hanteras smidigt och tillförlitligt. Hos Tirendo strävar de inte bara efter att sälja däck; de strävar efter att erbjuda en helhetsupplevelse som kombinerar högkvalitativa produkter med en serviceinriktad och pålitlig handelsplattform.


Fördelar och erbjudade från Tirendo

Onlinebutik specialiserad på däck för olika fordonstyper, vilket inkluderar personbilar, SUV:ar, motorcyklar och lätta lastbilar. Med sin närvaro i stora delar av Europa, såsom Sverige, Storbritannien och Tyskland, har de etablerat sig som en pålitlig leverantör av högkvalitativa däck och konkurrenskraftiga priser.

Produkter och utbud

Tirendo stoltserar med ett omfattande sortiment av däck från välkända märken, vilket gör det möjligt för kunder att hitta det perfekta valet som passar deras unika behov och budget. Det breda sortimentet innefattar sommardäck, vinterdäck, allvädersdäck och specifika alternativ för motorcyklar och lätta lastbilar. En märkbar fördel är att de erbjuder däck i olika storlekar, vilket gör det lätt för kunder att hitta exakt de däck de behöver för sin specifika bilmodell.

Tjänster

En av de främsta fördelarna med Tirendo är deras bekväma onlineplattform. Genom att erbjuda sök och jämförelsefunktioner direkt på deras hemsida, underlättar de köpprocessen för kunder. Dessutom strävar de efter att vara konkurrenskraftiga när det gäller priser, vilket gör det mer lockande för kunder att handla hos dem. Fri leverans är en annan förmånlig tjänst som de erbjuder, vilket ytterligare ökar bekvämligheten för kunderna. Dessutom möjliggör de fri retur inom 14 dagar för oanvända däck, vilket ger extra trygghet för kunderna.

Kundtjänst

Tirendo värderar kundrelationer och tillhandahåller därför kundtjänst via telefon och e-post. Deras dedikerade team är redo att svara på frågor och hantera eventuella problem, vilket skapar en positiv köpupplevelse för kunderna.

Övriga fördelar

En användarvänlig webbplats är en av Tirendos starka sidor. Den är lätt att navigera och har filterfunktioner som gör det möjligt för kunder att specificera sina sökningar baserat på fordonstyp, däckdimensioner och önskade egenskaper. Produktinformationen är detaljerad, vilket gör det enkelt för kunder att fatta välgrundade köpbeslut. Dessutom erbjuder de säkra betalningsalternativ via kända leverantörer som Klarna och PayPal.

Tirendo sätter också fokus på hållbarhet genom att erbjuda energieffektiva däck och återvinningsprogram för gamla däck. Denna miljömedvetenhet är ett positivt drag för dem som är engagerade i att minska sin påverkan på miljön.


Tirendo inte erbjuder däckmonteringstjänster

Det är viktigt att notera att Tirendo inte erbjuder däckmonteringstjänster. Detta innebär att kunder måste söka efter en separat tjänsteleverantör för montering och balansering av de köpta däcken. Dessutom, även om Tirendo har ett brett utbud, kan vissa specifika däckalternativ vara otillgängliga i vissa regioner.

Tirendo kan vara det optimala valet för bilägare som värdesätter bekvämlighet och konkurrenskraftiga priser vid däckköp. Deras breda utbud och engagemang för miljömedvetenhet gör dem också attraktiva för dem som söker energieffektiva däckalternativ.


Recensioner av Tirendo

Tirendo, en onlinebutik specialiserad på däck för olika fordon, har varit verksam i över ett decennium och har etablerat sig som en betydande aktör på den europeiska däckmarknaden. För att fatta ett välgrundat beslut om att handla från Tirendo är det viktigt att analysera kundomdömen och erfarenheter från butiken.

Tirendo Omdöme

Källor till omdömen

 1. Tirendo har en Trustpilot-profil med över 69 recensioner och genomsnittligt betyg på 3.0 av 5 stjärnor.
 2. Ytterligare perspektiv kan erhållas genom att läsa recensioner på oberoende forum och recensionssidor för en mer objektiv syn på Tirendo.

Positiva omdömen

 • Pris: Majoriteten av kunderna uppskattar de konkurrenskraftiga priserna på däck hos Tirendo.
 • Utbud: Det breda utbudet av däck från olika märken och i olika storlekar betraktas som en positiv aspekt.
 • Leverans: Snabb leverans nämns ofta i positiva recensioner.
 • Kundtjänst: Generellt sett beskrivs kundtjänsten som hjälpsam och tillmötesgående.

Negativa omdömen

 • Problem med beställning och leverans: En del kunder har rapporterat problem med beställningar, leveransförseningar och felaktiga leveranser.
 • Returer: Vissa recensioner beskriver krångliga returprocesser.
 • Kommunikation: Vissa kunder har noterat bristande kommunikation från Tirendo i vissa fall.

Sammanfattning

Tirendo mottar övervägande positiva omdömen från sina kunder. Deras prisvärda erbjudanden, omfattande sortiment och snabba leveranser lyfts fram som särskilt positiva egenskaper. Trots några rapporterade problem med beställningar och returer betraktas kundtjänsten generellt som positiv. När du överväger att använda Tirendo är det alltid klokt att granska både positiva och negativa recensioner och väga dem mot dina egna behov och prioriteringar.

Tirendo positionerar sig som ett bekvämt alternativ för dem som söker däck online till konkurrenskraftiga priser. Deras omfattande utbud, användarvänliga plattform och förmånliga tjänster, inklusive fri leverans och retur, gör dem till en attraktiv aktör på marknaden. Det är dock viktigt för kunder att vara medvetna om kostnaderna för däckmontering och att verifiera tillgängligheten av specifika däckalternativ på lokalnivå.

Våra ord om Tirendo

De erbjuder ett brett sortiment, konkurrenskraftiga priser. Problem med kommunikation för support är en nackdel.

3

av

5

Kundtjänst

Tirendo kundtjänst

Tirendo har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras produkter.

Telefon:

010-199 25 81

E-post:

[email protected]

Öppettider:

Måndag-Söndag: 07:00-22:00

Besöksadress:

Pappelallee 78/79
10437 Berlin, Tyskland

Administration:

Amtsgericht Charlottenburg

HRB 145365 B

Berlin
SE502072677301

Produkter
Tirendo Billigt, tryggt och enkelt
Däck Kompletta däck Fälgar Motorcykel däck Industri däck
Trustpilot
69 kundomdömen