Valostore

Valostore är en butikskedja specialiserad på portabel LED-belysning med ett stort sortiment inom extraljus, ficklampor, pannlampor, hjälmlampor, cykellampor och arbetsplatsbelysning. Ägd av Handshake Sweden AB, har Valostore expanderat från Finland 2009 till Sverige 2013, Norge 2015 och Danmark 2022. Med kvalificerad personal och testad belysning från ledande tillverkare strävar företaget efter att erbjuda bästa möjliga belysningslösningar för både privatpersoner och yrkesmänniskor.

Visa butik Omdömen
Elin Bäcklund

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Introduktion till Valostore

Valostore är en specialiserad butikskedja som fokuserar på portabel LED-belysning, inklusive extraljus, ficklampor, pannlampor, och mer, för att tillgodose olika kundbehov.

Expertis och sortiment

Valostore har ett brett produktutbud och även kvalificerad personal som är redo att assistera en bredd av kunder, från privatpersoner till professionella inom myndigheter och industri.

Teknisk expertis och kvalitetssäkring

Produkterna testas i Valostores eget ljuslaboratorium för att ge kunderna en ärlig och exakt bedömning av belysningens prestanda, med jämförelser tillgängliga online.

Butiker och närvaro

Med butiker i Stockholm och Uleåborg där kunder kan testa produkterna och få rådgivning från expertpersonal.

Kundservice och support

Valostore uppmuntrar kunder att kontakta kundtjänst för garantier och returer och följer handelns allmänna leveransvillkor samt relevanta konsumentlagar.

Shoppingupplevelse och betalningsalternativ

Shopping hos Valostore är smidigt med flera betalningsalternativ inklusive Klarna och Swish, och erbjuder snabb leverans på 1-2 arbetsdagar med flexibla leveransalternativ.

Kundnöjdhet och säkerhet

Valostore strävar efter 100% kundnöjdhet genom generösa villkor för öppet köp och returer, säkerställande av en trygg och bekväm köpupplevelse.


Handshake Sweden AB

Handshake Sweden AB äger Valostore.se och företaget har sina rötter från Finland, där det grundades 2009. Sedan etableringen i Sverige 2013 och lanseringen av butiken i Norge 2015 har Valostore också expanderat till Danmark under 2022. För lagerhållning och produktleverans har Valostore ett stort och nyligen renoverat lager i Farsta, strax söder om Stockholm. Handshake Sweden AB är även ägare för det populära shoppen Autodude där dom säljer bilvårdsprodukter. Besök deras E-handelsbutiker Valostore och Autodude för att se erbjudande av det breda sortimentet och dra nytta av deras gemensamma expertis.

Handshake Sweden AB


Garanti och retur från Valostore

Valostore erbjuder en generös returpolicy med 30 dagars öppet köp. Om en kund inte är helt nöjd med en produkt, kan den returneras inom 30 dagar från fakturadatum för återbetalning. Dessutom erbjuder Valostore garantier för olika produkter, och vid garantifall täcker de returfrakten. Valostore strävar efter att säkerställa kundnöjdhet och hanterar normalt returer inom 2-3 vardagar när det inte är högsäsong.

Vad kan returneras?

Valostore erbjuder 30 dagars öppet köp. Kunden kan testa produkten och returnera den inom denna period om den inte motsvarar förväntningarna. Produkten måste returneras inom 30 dagar från fakturadatum för att kvalificera för återbetalning.

Observera! Varje order måste hämtas ut, och att inte hämta ut utgör inte en giltig ångerrätt.

Ångerrätt

Vid icke-optimal produkt har kunden 30 dagar från fakturadatum att returnera den, med gratis returfrakt. Endast kompletta produkter och produktpaket kan returneras.

Viktigt! Kontakta kundtjänst innan retur.

Garanti och reklamation

Garantiperiod varierar, och kunden bör kontakta kundtjänst innan retur. Vid garantifall står Valostore för returfrakten.

Valostore kontrollerar returnerade varor enligt felbeskrivning. Vid felfria varor eller ej täckt av garantin debiteras en avgift på 300 kr inklusive moms.

För att returnera

  1. Vid ångerrätt kontrollera att varan är i nyskick
  2. Vid garantifall kontrollera produkten för fel.
  3. Kontakta kundtjänst för fraktsedel och retursedel.
  4. Fyll i retursedeln och packa i originalförpackningen.
  5. Skicka paketet till närmaste Postnord serviceställe.

När det inte är högsäsong behandlar Valostore normalt returer inom 2-3 vardagar.


Valostore omdöme

Valostore, som specialiserar sig på portabel LED-belysning, har mottagit en blandad respons från olika källor, enligt tillgänglig information.

Valostore Trustpilot Omdöme

Positiva omdömen

På Valostores egen hemsida framhävs positiva kundomdömen som inkluderar snabb leverans, nöjd-kund-garanti, bra kundservice och ett brett sortiment. Dessa positiva erfarenheter speglas även på Trustpilot, där Valostore har ett genomsnittsbetyg på 3.7 av 5 stjärnor baserat på 32 recensioner. Många av dessa recensioner bekräftar de positiva aspekter som betonas på Valostores egen hemsida.

Negativa Omdömen

Det finns en del negativa omdömen som framkommit, särskilt på Prisjakt. Klagomål inkluderar långa leveranstider, svårigheter att nå kundtjänst och icke-mottagna varor.

Sammantaget verkar Valostore ha fler positiva än negativa omdömen. Även om kunder i huvudsak är nöjda med snabb leverans och ett omfattande sortiment, finns det vissa utmaningar relaterade till kundtjänst och leveranstider som behöver hanteras för att förbättra helhetsupplevelsen för kunderna.


Sammanfattning

Valostore är din specialiserade butik för portabel LED-belysning med ett omfattande sortiment och kunnig personal. Kundomdömen på Valostores hemsida och Trustpilot betonar snabb leverans, bra kundservice och nöjd kund garanti.

Enkel shopping och säker betalning möjliggörs genom Klarna, Swish och olika kortalternativ. Valostore strävar efter att erbjuda bekväma leveransalternativ, inklusive hemleverans och leverans till arbetsplatsen.

Generösa garantier och en 30-dagars öppet köp policy är i fokus för att säkerställa kundens nöjdhet. Även om det finns några negativa omdömen, särskilt gällande leveranstider och kundtjänst, överväger de positiva intrycken.

Våra ord om Valostore

Valostore strävar efter att belysa och guida dig mot den bästa kundupplevelsen, med fokus på kvalitet, service och snabba leveranser.

4

av

5

Kundtjänst

Valostore kundtjänst

Valostore har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras produkter.

Telefon:

08-409 08 902 
Måndag-fredag kl 08:00-17:00
Lunchstängt 12:00-13:00

E-post:

[email protected]

Öppettider:

Måndag-fredag: 10:00-17:00

Lördag: 10:00-13:00

Besöksadress:

Fryksdalsbacken 38

123 43 Farsta


Administration:

Handshake Sweden AB

Organisationsnummer: 556974-8238

Trustpilot
32 kundomdömen