Valostore

Valostore är en butikskedja specialiserad på portabel LED-belysning med ett stort sortiment inom extraljus, ficklampor, pannlampor, hjälmlampor, cykellampor och arbetsplatsbelysning. Ägd av Handshake Sweden AB, har Valostore expanderat från Finland 2009 till Sverige 2013, Norge 2015 och Danmark 2022. Med kvalificerad personal och testad belysning från ledande tillverkare strävar företaget efter att erbjuda bästa möjliga belysningslösningar för både privatpersoner och yrkesmänniskor.

Visa butik Omdömen
Elin Bäcklund

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Valostore - Upplyst kvalitet och service!

Valostore är en specialiserad butikskedja inriktad på portabel LED-belysning. Med ett stort utbud och stor expertis inom områden som extraljus, ficklampor, pannlampor, hjälmlampor, cykellampor och arbetsplatsbelysning strävar Valostore efter att möta kundernas olika behov.

Valostore prioriterar ett brett sortiment och har kvalificerad personal med omfattande yrkeskunnighet. Målet är att assistera både privatpersoner och yrkesverksamma inom olika sektorer, såsom myndigheter, polis, brandkår/räddningstjänster, säkerhetsbranschen och gruvindustrin. Alla som söker den bästa och mest ändamålsenliga belysningen betraktas som potentiella kunder.

Produkterna i sortimentet kommer från marknadens ledande tillverkare av portabel belysning. För att ge kunderna en ärlig bedömning av belysningens verkliga prestanda genomförs tester i Valostores ljuslaboratorium. Detta underlättar för kunderna i den komplexa uppgiftsdjungeln av olika tillverkares information om ljusprestanda och specifikationer. Prestandajämförelser mellan olika lampor är tillgängliga i Valostores webbutik.

Fysiska butiker finns i Stockholm, där kunder kan handla och prova produkter med hjälp av kunnig personal. En liknande butik finns även i Uleåborg, Finland.

När det gäller garantier och returer uppmanas kunder att alltid kontakta kundtjänst innan de returnerar något.

Valostore tillämpar handelns allmänna leveransvillkor för internethandel och postorder. Som konsument och kund hos Valostore.se är man skyddad av Konsumentköplagen, Konsumenttjänstlagen och Distansavtalslagen.

Smidig shoppingupplevelse

Betalning hos Valostore är enkel och trygg med alternativ som Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto och kreditkorten. Företagskunder har också möjlighet att betala med Klarna faktura. Leveransalternativ inkluderar hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen.Snabb leverans på 1-2 dagar

Snabb leverans på 1-2 dagar

Valostore strävar efter att erbjuda en enkel shoppingupplevelse och garanterar snabba leveranser på 1-2 arbetsdagar för lagervaror. Ordrar behandlas löpande, och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. För att säkerställa kundens nöjdhet erbjuder Valostore långt öppet köp med fri retur. Detta syftar till att skapa en trygg och säker köpmiljö för alla kunder.

Säkert och bekvämt köp

Valostore strävar efter att säkerställa att varje kund är 100% nöjd med sitt köp. Därför erbjuds generösa retur och öppet köpvillkor för att skapa en trygg och säker shoppingupplevelse.

Handshake Sweden AB

Handshake Sweden AB

Handshake Sweden AB äger Valostore.se och företaget har sina rötter från Finland, där det grundades 2009. Sedan etableringen i Sverige 2013 och lanseringen av butiken i Norge 2015 har Valostore också expanderat till Danmark under 2022. För lagerhållning och produktleverans har Valostore ett stort och nyligen renoverat lager i Farsta, strax söder om Stockholm. Handshake Sweden AB är även ägare för det populära shoppen Autodude där dom säljer bilvårdsprodukter. Besök deras E-handelsbutiker Valostore och Autodude för att se erbjudande av det breda sortimentet och dra nytta av deras gemensamma expertis.

Garanti och retur från Valostore

Valostore erbjuder en generös returpolicy med 30 dagars öppet köp. Om en kund inte är helt nöjd med en produkt, kan den returneras inom 30 dagar från fakturadatum för återbetalning. Dessutom erbjuder Valostore garantier för olika produkter, och vid garantifall täcker de returfrakten. Valostore strävar efter att säkerställa kundnöjdhet och hanterar normalt returer inom 2-3 vardagar när det inte är högsäsong.

Vad kan returneras?

Valostore erbjuder 30 dagars öppet köp. Kunden kan testa produkten och returnera den inom denna period om den inte motsvarar förväntningarna. Produkten måste returneras inom 30 dagar från fakturadatum för att kvalificera för återbetalning.

Observera! Varje order måste hämtas ut, och att inte hämta ut utgör inte en giltig ångerrätt.

Ångerrätt

Vid icke-optimal produkt har kunden 30 dagar från fakturadatum att returnera den, med gratis returfrakt. Endast kompletta produkter och produktpaket kan returneras.

Viktigt! Kontakta kundtjänst innan retur.

Garanti och reklamation

Garantiperiod varierar, och kunden bör kontakta kundtjänst innan retur. Vid garantifall står Valostore för returfrakten.

Valostore kontrollerar returnerade varor enligt felbeskrivning. Vid felfria varor eller ej täckt av garantin debiteras en avgift på 300 kr inklusive moms.

För att returnera

  1. Vid ångerrätt: Kontrollera att varan är i nyskick.
  2. Vid garantifall: Noga kontrollera för fel.
  3. Kontakta kundtjänst för fraktsedel och retursedel.
  4. Fyll i retursedeln och packa i originalförpackningen.
  5. Skicka paketet till närmaste Postnord-serviceställe.

När det inte är högsäsong behandlar Valostore normalt returer inom 2-3 vardagar.

Valostore omdöme

Valostore, som specialiserar sig på portabel LED-belysning, har mottagit en blandad respons från olika källor, enligt tillgänglig information.

Valostore Trustpilot Omdöme

Positiva omdömen

På Valostores egen hemsida framhävs positiva kundomdömen som inkluderar snabb leverans, nöjd-kund-garanti, bra kundservice och ett brett sortiment. Dessa positiva erfarenheter speglas även på Trustpilot, där Valostore har ett genomsnittsbetyg på 3.7 av 5 stjärnor baserat på 32 recensioner. Många av dessa recensioner bekräftar de positiva aspekter som betonas på Valostores egen hemsida.

Negativa Omdömen

Det finns en del negativa omdömen som framkommit, särskilt på Prisjakt. Klagomål inkluderar långa leveranstider, svårigheter att nå kundtjänst och icke-mottagna varor.

Sammantaget verkar Valostore ha fler positiva än negativa omdömen. Även om kunder i huvudsak är nöjda med snabb leverans och ett omfattande sortiment, finns det vissa utmaningar relaterade till kundtjänst och leveranstider som behöver hanteras för att förbättra helhetsupplevelsen för kunderna.

Sammanfattning

Valostore är din specialiserade butik för portabel LED-belysning med ett omfattande sortiment och kunnig personal. Kundomdömen på Valostores hemsida och Trustpilot betonar snabb leverans, bra kundservice och nöjd kund garanti.

Enkel shopping och säker betalning möjliggörs genom Klarna, Swish och olika kortalternativ. Valostore strävar efter att erbjuda bekväma leveransalternativ, inklusive hemleverans och leverans till arbetsplatsen.

Generösa garantier och en 30-dagars öppet köp policy är i fokus för att säkerställa kundens nöjdhet. Även om det finns några negativa omdömen, särskilt gällande leveranstider och kundtjänst, överväger de positiva intrycken.

Våra ord om Valostore

Valostore strävar efter att belysa och guida dig mot den bästa kundupplevelsen, med fokus på kvalitet, service och snabba leveranser.

4

av

5

Kundtjänst

Valostore kundtjänst

Valostore har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras produkter.

Telefon:

08-409 08 902 
Måndag-fredag kl 08:00-17:00
Lunchstängt 12:00-13:00

E-post:

[email protected]

Öppettider:

Måndag-fredag: 10:00-17:00

Lördag: 10:00-13:00

Besöksadress:

Fryksdalsbacken 38

123 43 Farsta


Administration:

Handshake Sweden AB

Organisationsnummer: 556974-8238

Trustpilot
32 kundomdömen