Zmarta Försäkring

Zmarta är Nordens största jämförelsetjänst inom privatekonomi sedan 1999. På Zmarta.se kan man jämföra och teckna olika försäkringar för både privatpersoner och företag, helt kostnadsfritt. Sedan starten har de hjälpt över 2,5 miljoner människor att se över sina försäkringar, och alla försäkringar förmedlas av Insplanet Försäkringsförmedling AB under namnet Zmarta Försäkringar.

Visa butik Omdömen
Tobias Karlsson

Innehållsansvarig

Publicerad

Uppdaterad

Din jämförelsetjänst för bilförsäkringar

Zmarta agerar som en oberoende jämförelsetjänst för bilförsäkringar i Sverige, samarbetande med olika försäkringsbolag för att erbjuda dig en sömlös upplevelse. Zmarta erbjuder en jämförelsetjänst som ger dig tillgång till erbjudanden från upp till 13 olika försäkringsbolag. Detta möjliggör en noggrann och detaljerad jämförelse av priser och försäkringsalternativ, så att du kan hitta det absolut bästa erbjudandet för dina behov och önskemål. Med Zmartas plattform får du en överblick över marknadens olika försäkringsalternativ för att fatta ett informerat och välgrundat beslut. Zmarta agerar som en jämförelsetjänst och inte direkt säljer försäkringar. Det innebär att det slutgiltiga beslutet och avtalet kommer att ingås med det specifika försäkringsbolag som du väljer genom Zmartas plattform.

Prisgaranti och utan dolda priser

Företaget lovar konkurrenskraftiga priser utan dolda kostnader. Kundens förmån inkluderar att få samma priser som andra försäkringsbolag.

Snabb och enkel jämförande

Kunder kan enkelt jämföra erbjudanden från över 13 olika bolag genom Zmartas jämförelsetjänst, vilket ger en snabb och kostnadsfri överblick över olika försäkringsalternativ.

Jämför priser och villkor från flera försäkringsbolag

Zmartas plattform ger kunder möjligheten att jämföra priser och villkor från olika försäkringsbolag, vilket underlättar valet av den mest passande försäkringen.

Välj rätt försäkring för din bil

Kunder uppmanas att välja mellan trafik, halv  eller helförsäkring för att skydda sitt fordon och andra trafikanter. Dessutom erbjuds möjligheten att förstärka skyddet med tilläggsförsäkringar.

Välj rätt bilförsäkringstyp

Förklarar de olika typerna av bilförsäkringar, såsom trafik, halv eller helförsäkring, för att hjälpa kunderna att fatta informerade beslut baserat på deras individuella behov. Läs mer om försäkringar här.

Vad ingår i en bilförsäkring?

Ger en översikt över de olika omfattningarna av bilförsäkringar, inklusive trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Det betonas även att möjligheten att lägga till tilläggsförsäkringar finns för att skräddarsy skyddet efter behov.

1.5 Miljoner nöjda kunder

Med över 1.5 miljoner nöjda kunder har Zmarta etablerat förtroende och en positiv respons från en bred kundkrets.

Personlig hjälp

Zmarta guider sina kunder genom några enkla steg för att teckna en ny bilförsäkring, inklusive jämförelse av priser och villkor samt val av försäkringstyp och eventuella tilläggsförsäkringar. Detta kan göras både online och genom att ringa för personlig hjälp.


Hur du ansöker med Zmarta

Att ansöka om bilförsäkring hos Zmarta är smidigt och tar endast några minuter:

Steg 1: Besök Zmartas webbplats och klicka på "Bilförsäkring".

Steg 2: Fyll i nödvändig information om dig själv och din bil. Det inkluderar ditt personnummer, registreringsnummer och årlig körsträcka.

Steg 3: Zmarta hämtar offerter från olika försäkringsbolag och presenterar en lista med priser och försäkringsalternativ.

Steg 4: Jämför de olika offerterna och välj den försäkring som bäst passar dig. Klicka på "Läs mer" för att få detaljerad information om varje erbjudande.

Steg 5: Om du hittar en lämplig försäkring, klicka på "Beställ" och följ instruktionerna för att slutföra din ansökan.

Efter att du har valt en försäkring tar Zmarta över och kontaktar det valda försäkringsbolaget för att underlätta tecknandet av försäkringen. Du behöver inte göra något ytterligare.

För att du ska få en förmånlig affär på din bilförsäkring hos Zmarta, här är några tips:

  • Var noggrann när du fyller i informationen. Korrekt information ger mer exakta offerter.
  • Jämför offerterna noga. Titta inte bara på priset utan även på täckningsnivå och villkor.
  • Olika typer av bilförsäkringar. Zmarta tillhandahåller en guide på sin webbplats för att hjälpa dig förstå olika försäkringstyper.
  • Kontakta Zmartas kundtjänst vid frågor. De är tillgängliga för att assistera från jämförelse av offerter till att teckna försäkringen.

Jämför försäkringar nu! 


Omdöme Zmarta bilförsäkring

Zmarta Bilförsäkring utmärker sig som en praktisk jämförelsetjänst som erbjuder möjligheten att granska och jämföra försäkringsofferter från upp till 13 olika försäkringsbolag i Sverige. Processen är enkel och smidig, vilket möjliggör en effektiv jämförelse av priser och täckningsalternativ för att välja den mest passande bilförsäkringen.

Trustpilot

Zmarta Bilförsäkring

Fördelar:

  1. Enkel och dmidig snvändning: Zmarta gör det smidigt att jämföra bilförsäkringar genom att samla in nödvändig information om dig, din bil och ditt körmönster på ett enda ställe.
  2. Tids och kostnadsbesparing: Genom att hjälpa dig hitta den mest kostnadseffektiva bilförsäkringen sparar Zmarta i genomsnitt sina kunder 2 500 kronor per år.
  3. Kompetent kundtjänst: Zmartas tillgängliga kundtjänst, tillgänglig via telefon, e-post och chatt, står redo att assistera i allt från jämförelse av offerter till teckning av försäkring.

Nackdelar:

  1. Inkluderar inte alla försäkringsbolag: En del mindre försäkringsbolag finns inte med i Zmartas jämförelsetjänst.
  2. Svårighet att välja bland många offerter: Mångfalden av tillgängliga offerter kan göra det utmanande att välja den mest lämpliga försäkringen.
  3. Tekniska problem rapporterade: En del användare har rapporterat tekniska problem med Zmartas webbplats och app.

Sammanfattning

Zmarta Bilförsäkring är en fördelaktig tjänst för de som önskar effektivisera och reducera kostnader för sin bilförsäkring. Användarvänligheten och möjligheten att jämföra offerter från flera försäkringsbolag ger en positiv upplevelse. Det bör dock noteras att vissa mindre försäkringsbolag inte inkluderas, och att det kan vara utmanande att göra det slutliga valet bland många alternativ.

Våra ord om Zmarta Försäkring

Zmarta Bilförsäkring imponerar som en pålitlig jämförelsetjänst för bilförsäkringar i Sverige. Genom samarbeten med 13 olika försäkringsbolag strävar Zmarta efter att erbjuda kundnöjdhet för sina användarna. 

5

av

5

Kundtjänst

Zmarta kundtjänst

Zmarta har en kundtjänst som kan hjälpa dig med frågor om deras tjänster.

Telefon:

0771-47 48 49

E-post:

[email protected]

Öppettider – telefon och chatt:

Måndag-fredag: 08.00 - 17.00


Besöksadress:

Ängelholm
Zmarta AB
Box 1068 Polisgatan 4
262 21 Ängelholm


Administration:

Zmarta AB

Organisationsnummer: 556647-0737

Produkter
Zmarta Försäkring Bästa försäkringarna för dina behov
Bilförsakring MC-försäkring Mopedförsakring
Trustpilot
20620 kundomdömen