Bil o Trim AB

Bil o Trim AB

    0

    av

    5

    baserat på 0 omdömen

09062018

[email protected]

www.bilotrim.se

Maximera din bils prestanda med optimering!

Bil o Trim AB strävar efter att du ska kunna anpassa din bil efter din personliga smak och önskemål. Vi kan hjälpa dig att öka din bils kraft, förbättra vridmomentet och accelerationen eller göra din bil mer bränsleeffektiv. Allt vi gör är enkelt, pålitligt och säkert för dig och din bil.

SAAB har varit det varumärke som ligger närmast hjärtat för Bil o Trim AB sedan företaget grundades 1970. Under åren har vi genomfört många specialbyggen och motorkonverteringar på SAAB-bilar, inklusive:

- En egenutvecklad direktinsprutad 2-liters V4-motor i en SAAB V4, som Ture Karlsson vann SM 1983 med.
- En fyrhjulsdriven SAAB 99 med cirka 400 hk, som Ture Karlsson vann SM 1987 med. Denna bil var den första fyrhjulsdrivna SAAB:en i Sverige och troligtvis även mer än så.

Bil & Trim AB drivs nu av Tomas Karlsson och vi har specialiserat oss på att optimera din bil efter dina individuella behov och önskemål. Våra produkter är unika och skräddarsydda för just din bil. För att du ska känna dig extra trygg och säker i vårt arbete kan vi även erbjuda motorgaranti.

Bil o Trim erbjuder inte bara biloptimering, utan vi utför också reparationer, underhåll och lackering av din bil för att hålla den i toppskick.

Kontakta oss så får du veta mer!


Vi jobbar på Bil o Trim AB

Tomas Karlsson

Tomas Karlsson

VD & Mekaniker

Jobbat som mekaniker sedan 1989.


Portfolio

Portfolio uppladdade av Bil o Trim AB's anställda.

Saab 99 Turbo - Grupp 2 rally klassik

Saab 99 Turbo - Grupp 2 rally klassik

Vi på Bil & Trim AB har utfört en mycket spännande uppgradering på en klassisk Saab 99 Turbo från 1978 som ska delta i klassisk rally grupp 2. Uppgraderingen inkluderade att porta toppen och göra ett 4-spjälls insug för att förbättra motoreffektiviteten.

Trimsteg 4 - Audi

Trimsteg 4 - Audi

En steg 4 trimning innebär uppgradering av flera delar i bilens system, inklusive turbo, laddtryckkylare, spridare och mjukvara. Denna typ av uppgraderingar ökar inte bara bilens prestanda och hastighet, utan förbättrar också bränsleekonomin och gör bilen mer pålitlig.

Mjukvara till en BMW

Mjukvara till en BMW

Bil & Trim AB erbjuder optimeringar av mjukvaran, vilket kan förbättra bilens prestanda, bränsleekonomi och körglädje. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan anpassa mjukvaran efter dina specifika önskemål och behov. Vi använder endast högkvalitativa verktyg och delar för att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och pålitligt sätt.