Försäkringar

Jämför och hitta den bästa försäkringen för dina behov med våra partners. Vi samarbetar med pålitliga försäkringsbolag för att erbjuda dig trygghet och konkurrenskraftiga priser, vilket gör att du kan spara pengar samtidigt som du får den bästa täckningen för ditt liv och dina tillgångar.

Compricer
Compricer - Sluta betala för mycket!

Compricer är Sveriges främsta jämförelsetjänst för privatekonomi, hjälper tusentals konsumenter att spara pengar genom att jämföra och byta leverantörer inom försäkringar, el och lån. Företaget erbjuder kostnadsfri tjänst och telefonstöd. Compricer är registrerad försäkringsdistributör hos Bolagsverket och under Finansinspektionens tillsyn, garanterar företaget säkerhet och trygghet för användare.

Billån Försäkringar
Zmarta Försäkring
Zmarta Försäkring - Bästa försäkringarna för dina behov

Zmarta är Nordens största jämförelsetjänst inom privatekonomi sedan 1999. På Zmarta.se kan man jämföra och teckna olika försäkringar för både privatpersoner och företag, helt kostnadsfritt. Sedan starten har de hjälpt över 2,5 miljoner människor att se över sina försäkringar, och alla försäkringar förmedlas av Insplanet Försäkringsförmedling AB under namnet Zmarta Försäkringar.

Försäkringar