Laddning

Upptäck våra partners för laddning och välj bland ett omfattande urval av batterier och laddboxar för din elbil. Vi samarbetar med pålitliga återförsäljare för att erbjuda produkter av hög kvalitet som ger en smidig och effektiv laddningsupplevelse.

Elbilsvaruhuset
Elbilsvaruhuset - Rätt laddning till din elbil

Elbilsvaruhuset.se, grundat 2021, är bland Sveriges snabbast växande företag inom laddinfrastrukturen. Med visionen att underlätta övergången till eldriven körning, erbjuder dom enkelhet genom att leverera laddprodukter direkt till din dörr och utföra installationen med företagets certifierade elektriker. Företaget har hjälpt kunder över hela landet att smidigt övergå till fossilfri körning.

Laddning
Evify
Evify - Laddbox & installation i hela Sverige

Evify grundades 2018 med målet att förenkla laddningen för elbilsägare hemma. Genom att utbilda kunder och samla de främsta leverantörerna har de skapat en tjänst som tillgodoser hela Sveriges laddboxbehov. Med hundratals installationer varje vecka runtom i landet och tusentals nöjda kunder har de etablerat sig som en ledande aktör. Kundtjänsten finns alltid tillgänglig för att stödja kunderna på vägen till ett smidigare elbilsägande.

Laddning